Servind

Zlatý kamion v Novém Jičíně

Zlatý kamion v Novém Jičíně

Zlatý kamion jezdí po celém světě do těch poboček logistické společnosti DB Schenker, které se vyznačují mimořádně dobrými výsledky. V minulých dnech Zlatý kamion navštívil nejúspěšnější tým z celé Evropy, tým pozemních přeprav z poboček v Novém Jičíně a Ostravě. Přivezl mu ocenění BBFM+ (Bigger, Better, Faster and More +), které hodnotí ukazatele kvality přepravy zásilek.

V rámci ocenění BBFM+ hodnotí DB Schenker všechny pobočky pozemních přeprav v Evropě. Tou nejvýkonnější se v loňském roce stala pobočka v Novém Jičíně a Ostravě pod vedením Richarda Zające. Odměnu předal českému vedení společnosti DB Schenker osobně Senior Vice President pozemních přeprav Maximo Lopez-Alvarez v centrále v Rudné u Prahy.

„Velice si ceníme přístupu a vynaloženého úsilí našich kolegů z Nového Jičína a Ostravy. V době, kdy by se mohlo zdát, že největší prioritou je profitabilita a efektivní náklady, je o to více důležité dodávat zákazníkům kvalitu na nejvyšší úrovni,“ řekl ředitel společnosti DB Schenker Tomáš Holomoucký.

Následně Zlatý kamion přivezl ocenění zaměstnancům do Nového Jičína. „Je to ocenění dlouhodobé mravenčí práce a způsobu uvažování. Snaha dodat co nejlepší kvalitu je v DNA našeho týmu,“ uvedl Richard Zajac za vítězný tým.

Název ocenění vychází z globální strategie, která nese stejné jméno. Bigger, Better, Faster and More + je interní soutěž v kvalitě servisu ve sběrné službě v rámci společnosti DB Schenker. Vyhodnocení probíhá na základě kumulativních ukazatelů, jako je například kvalita dodání nebo kvalita scanningu.

Datum zveřejnění

28.4.2023

Zdroj informací

DB Schenker

Foto: DB Schenker

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.29 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál