Pneumatiky s vyníkajícím poměrem ceny a výkonu

Pneumatiky s vyníkajícím poměrem ceny a výkonu

S novou pneumatikou LF95 pro nákladní vozy rozšiřuje Hankook nabídku své druhé značky Laufenn. Nová celoroční pneumatika pro návěsy je určena pro použití v regionální dopravě za různých silničních podmínek a vyznačuje se vynikajícím kilometrovým výkonem. Laufenn LF95 je již k dispozici na evropském trhu. Je robustní, šetří palivo a má dlouhou životnost.

„S pneumatikou LF95 reagujeme na potřeby malých a středních dopravců a nabízíme jim pneumatiku s vynikajícím poměrem ceny a výkonu, vysokou úsporou paliva a dlouhou životností. „Naši zákazníci tak mohou těžit z dlouholetých zkušeností značky a dostávají produkt, který splňuje nejvyšší standardy kvality,“ říká Guy Heywood, viceprezident pro marketingovou strategii divize nákladních vozidel a autobusů u společnosti Hankook Tire Europe.

Dlouhá životnost a vynikající trakce

Hlavním rysem pneumatiky LF95 je široký běhoun a hluboké drážky. Výrazný dezén zajišťuje vynikající odvod vody v širokém spektru silničních podmínek. Široká a stabilně navržená ramena pneumatiky přispívají k dlouhému nájezdu. Konstrukce ramen navíc zlepšuje přilnavost a stabilitu a snižuje nerovnoměrné opotřebení běhounu. Technologie proti zachytávání kamínků v drážkách navíc zabraňuje uvíznutí ostrých předmětů, což snižuje náchylnost k proražení a prodlužuje životnost pneumatiky. Díky nízkému valivému odporu se pneumatika vyznačuje také vysokou úsporou paliva.

Jako celoroční pneumatika má LF95 označení M+S a 3PMSF, což podtrhuje její vhodnost použití i v chladném ročním období. Pneumatika je k dispozici v rozměru 385/65R22.5. Dezén umožňuje prořezání pneumatiky.

Spolehlivé produkty za atraktivní cenu

Druhá značka Laufenn, kterou Hankook uvedl na trh v roce 2015, sází na atraktivní poměr ceny a výkonu. S řadou pneumatik pro nákladní vozy se zaměřuje především na majitele menších a středních vozových parků, kteří oceňují spolehlivost a kvalitu produktů zavedeného výrobce prémiových pneumatik.

Datum zveřejnění

10.7.2023

Zdroj informací

Hankook

Foto: Hankook

 

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2364 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál