Servind

DKV Mobility překonala 500 000 dobíjecích bodů

DKV Mobility překonala 500 000 dobíjecích bodů

Zákazníci společnosti DKV Mobility mohou s kartou DKV +Charge nebo aplikací DKV Mobility využívat pro nabíjení elektricky poháněných vozidel 509 000 dobíjecích bodů. DKV Mobility tak nabízí společně s dceřinou firmou GreenFlux přístup do jedné z největších evropských sítí pro nabíjení elektromobilů.

GreenFlux, dceřiná firma společnosti DKV Mobility, má na starosti nabídku společnosti DKV Mobility u veřejných dobíjecích stanic a zaměřuje se v této oblasti na spolupráci s partnery. Od září 2020, kdy společnost DKV Mobility zařadila do své akceptační sítě stotisící dobíjecí bod, se jejich počet již zpětinásobil.

„Překročením hranice 500 000 dobíjecích bodů jsme upevnili své postavení mezi největšími poskytovateli služeb pro nabíjení v Evropě. Jen v letošním roce jsme společně s naší dceřinou firmou GreenFlux zařadili do naší sítě již více než 100 000 dobíjecích bodů. Na tento pokrok jsme hrdí a naši přítomnost na tomto trhu chceme dále rozšiřovat, aby bylo nabíjení v celé Evropě pro naše zákazníky co nejjednodušší,“ říká Sven Mehringer, generální ředitel divize Energy & Vehicle Services ve společnosti DKV Mobility.

Datum zveřejnění

29.8.2023

Zdroj informací

DKV Mobility

Foto: DKV Mobility

 

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2809 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál