Servind

Modernizace pro Peugeot E-Traveller

Modernizace pro Peugeot E-Traveller

Modernizovaný Peugeot E-Traveller je ideálním nástrojem pro profesionální zákazníky, kteří hledají vůz schopný přepravovat větší počet osob a zavazadel. Poskytuje přitom vysokou úroveň komfortu pro všechny cestující bez ohledu na délku trasy.

Nový E-Traveller je k dispozici ve dvou délkách: standardní (498 cm) a dlouhé (533 cm). Vůz je vysoký pouze 190 cm, což zaručuje vjezd na většinu parkovišť.

Vůz E-Traveller je určen pro profesionální přepravu osob (hotely, kyvadlová doprava, taxislužba atd.). Nabízí 5 až 9 komfortních sedadel. Provedení VIP má konferenční uspořádání se čtyřmi nezávislými sedadly proti sobě a nadstandardní výbavou mj. vč. třízónové klimatizace.

Peugeot E-Traveller klade důraz na modularitu a praktičnost. Má posuvná a vyjímatelná sedadla, výklopné stolky ve druhé řadě, zabudované roletky atd. Pro outdoorové aktivity je vybaven systémem Advanced Grip Control s funkcí Hill Assist Descent Control.

Peugeot dal E-Travelleru (nově s velkým E) přepracovanou přední část a full LED světlomety přibližující vzhled elektricky poháněného vanu ostatním modelům. E-Traveller dostal také upravený kokpit s 10“ digitálním přístrojovým štítem a velkým centrálním dotykovým displejem. Přemístěna byla páka voliče, existuje více a větších odkládacích přihrádek. V nabídce je také poprvé také vyhřívaný volant.

Zvýšila se konektivita a tempomat byl rozšířen o automatickou regulaci vzdálenosti s funkcí stop-and-go. Peugeot E-Traveller je k dispozici buď s akumulátorem 50 kWh nebo 75 kWh. Nový systém rekuperačního brzdění zvyšuje dojezd až 225 resp. 350 km.

Datum zveřejnění

20.11.2023

Zdroj informací

Peugeot

Foto: Peugeot

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2862 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál