Servind

Přídavná dálková světla

Přídavná dálková světla

Nemáte dostatek světla na silnici, hůře vidíte, jezdíte převážně po opuštěných silnicích nebo se chystáte na dobrodružnou dovolenou se stanem případně karavanem? Zkuste zvážit instalaci přídavných dálkových světel. Nabízí vysoký výkon a všestranné použití. Jestliže potřebujete osvítit vozovku a okolní prostředí intenzivnějším světlem, zpravidla nepomůže instalace jiných světelných zdrojů do současných světlometů.

Ideálním řešením je proto instalace přídavných dálkových světel OSRAM LEDriving® Driving lights, které jsou při zohlednění lokální legislativy schválené i pro provoz na veřejných komunikacích a disponují homologací ECE (R7, R10, R112). Více světla znamená lepší výhled i viditelnost, a tudíž zvýšenou bezpečnost.

Přídavná dálková světla jsou k dispozici v mnoha tvarech a výkonnostních variantách. Nejčastěji se setkáte s tzv. lightbary, tedy úzkými protáhlými LED pruhy s příkony od 35 do 140 W - v závislosti od jejich délky. Lze volit i kulaté, případně vyšší obdélníkové verze. Všechny verze vynikají značkovými a vysoce výkonnými LED diodami a mají dlouhou životnost přesahující 5000 hodin. Těla dálkových světel jsou otřesu vzdorná a díky nejvyššímu stupni ochrany IP67/IP69K se nemusíte bát ani proniknutí vody nebo prachu.

Veškerá elektronika, včetně chlazení a tepelné pojistky, je integrovaná. Světla tedy stačí pouze podle legislativních požadavků připevnit, připojit na zdroj 12 V/24 V napětí a můžete začít svítit. Zápis do velkého technického průkazu není potřeba.

Bílé a silné LED světlo s teplotou chromatičnosti 6000 K tak můžete mít k dispozici doslova během několika málo minut. A to jak na dálku, tak na blízko, v práci nebo ve volném čase, na tmavých silnicích na venkově, lesních cestách, na silnici i mimo ni.

Datum zveřejnění

28.5.2021

Zdroj informací

OSRAM

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2786 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál