Servind

Celoroční odolné pneumatiky Fulda Regio třetí řady

Celoroční odolné pneumatiky Fulda Regio třetí řady

Značka Fulda představuje nejnovější řadu pneumatik pro užitková vozidla REGIO řady 3. Nová řada se skládá z pneumatik REGIOCONTROL 3 pro řízenou nápravu, REGIOFORCE 3 pro hnanou nápravu a REGIOTONN 3 pro návěs.

Fulda se při jejich vývoji zaměřila zejména na vysoký kilometrový proběh - díky novému dezénu běhounu je až o 4 % delší, palivovou hospodárnost, ovladatelnost a vysokou trakci. Všechny tři byly navrženy, aby zvládaly jak dálkovou dopravu, tak i nasazení v náročném městském provozu, a to po celý rok.

Řada se vyznačuje hlubokým běhounem se zdokonalenou kombinací záběrových hran a masivních bloků a nesměrovým dezénem. Pneumatiky jsou díky tomu velmi všestranné a ideální pro dopravce, kteří plní různorodé úkoly a v různých klimatických podmínkách.

Celá řada Fulda REGIO Series 3 nese na pneumatikách pro všechny nápravy označení sněhovou vločkou ve skalním masivu (3PMSF), takže vyhovuje i nejpřísnějším legislativním požadavkům na provoz v zimním období.

Pro ekologičtější dopravu 

Pneumatiky REGIOCONTROL 3 na řízenou nápravu mají odolný pětižebrový běhoun s pevnými ramenními žebry zamezujícími opotřebení v oblasti ramene. Ve srovnání s pneumatikami předchozí generace mají o 4 % větší objem opotřebitelné pryže, což zvyšuje potenciál ujetých kilometrů.

Výrazný dezén běhounu s klikatými příčnými drážkami zvyšuje přilnavost. Ve vybraných rozměrech je dostupné i provedení pro vyšší zatížení. To je ideální třeba pro nejnovější generaci nákladních vozidel, která jsou na přední nápravě více zatížena kvůli provedení Euro 6 nebo komponentám pro elektrický pohon.

Vyšší proběh

Pneumatiky na hnanou nápravu REGIOFORCE 3 mají odolný pětižebrový běhoun s klikatými dezénovými drážkami a polootevřená ramenní žebra s výztuhami. Toto nové řešení zlepšuje odvod vody, snižuje opotřebení ramen, zlepšuje trakci a zvyšuje potenciál ujetých kilometrů, který ekonomicky uvažující dopravci požadují.

Pneumatiky REGIOFORCE 3 i REGIOCONTROL 3 lze protektorovat a prořezávat, což prodlužuje životnost pneumatik a snižuje celkové náklady na vlastnictví vozidel. 

Za každého počasí a s plnou zátěží 

U vysoce zatížených návěsových pneumatik, které jsou v provozu po celý rok, je nutná stejná technologie jako u pneumatik tahače. Pneumatiky REGIOTONN 3 získaly potřebné užitné vlastnosti díky hlubokým příčným drážkám, které zasahují až do dvou třetin plné hloubky běhounu. Díky tomu pneumatiky zaručují vynikající stabilitu návěsu až do pozdních fází celkové doby své životnosti.

Díky inovativnímu dezénu nabízejí REGIOTONN 3 také nízký valivý odpor, a tedy i palivovou hospodárnost.

Řada Fulda REGIO Series 3 je odpovědí na potřeby všech dopravců, kteří hledají univerzální pneumatiky pro různé úkoly silniční dopravy z produkce důvěryhodné značky a s výjimečným poměrem cena/výkon.

Datum zveřejnění

2.6.2021

Zdroj informací

Fulda

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2212 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál