Servind

Michelin přebírá společnost ČEMAT

Michelin přebírá společnost ČEMAT

Michelin dokončil převzetí společnosti ČEMAT trading v České republice a uzavřel smlouvu o převzetí společnosti ČEMAT ve Slovenské republice. Společnost ČEMAT je významným poskytovatelem mobilních servisních služeb pro speciální průmyslové a stavební pneumatiky a jedním z největších dodavatelů hodnotných produktů pro manipulační, stavební a zemědělskou techniku na českém a slovenském trhu.

Díky tomuto převzetí Michelin posílí své postavení a servisní činnost ve střední Evropě. „Jedná se o významnou akvizici, která podpoří naši činnost v oblasti manipulační, stavební a zemědělské techniky, upevní naši distribuci speciálních pneumatik ve střední Evropě a posílí nabídku souvisejících servisních služeb,“ vysvětluje viceprezident OE a RT prodeje v Michelin Beyond Road Bill Schafer.

ČEMAT je již déle než 20 let významným dodavatelem průmyslových pneumatik v České a Slovenské republice a poskytovatelem souvisejících servisních služeb. Společnost má ústředí v obou zemích a zboží distribuuje z pěti skladů. Společnost dodává pneumatiky pro manipulační, stavební a zemědělskou techniku, speciální kola a kladky, nosné vidlice a přídavná zařízení. Nabízí také stavební a zemědělské pásy a pásové systémy.

Servisní model společnosti ČEMAT zahrnuje záruční a pozáruční servis, montáže, technické prohlídky, plnění pneumatik polyuretanovou hmotou a opravy defektů pneumatik. Servisní vozidla jsou vybavena mobilními a stacionárními lisy. 

Tímto převzetím Michelin posílí své postavení a servisní činnost v České a Slovenské republice a ČEMAT se připojí k významnému hráči z hlediska mobility a posílí tak svou pozici na trhu.

Datum zveřejnění

21.12.2021

Zdroj informací

Michelin

Foto: ČEMAT

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2554 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál