Servind

Talents4AA pomáhá hledat talenty

Talents4AA pomáhá hledat talenty

Po dvou letech přípravných prací a diskusí, byla v Paříží oficiálně založena asociace Talents4AA s cílem přilákat a udržet talenty všech věkových kategorií, původu a profesí pro automobilový trh s náhradními díly.

Automobilový trh s náhradními díly je mnohostranný fascinující sektor nabízející obrovský výběr a rozsah kariérní příležitosti na všech úrovních, od dílny až po vrchol řízení. Nicméně všichni účastníci trhu, od distributorům a výrobcům dílů, opravářům i mimo ně, čelí úplně stejné výzvě: dát více ve známost toto odvětví široké veřejnosti a přilákat a udržet talenty.

Četné studie potvrdily, že automobilový aftermarket je pro mladé talenty velmi často neznámý a navíc není dostatečně atraktivní. Ve snaze čelit této výzvě se v lednu 2020 některé mezinárodní obchodní skupiny, distributoři, federace a dodavatelé rozhodli spustit společnou iniciativu pro spolupráci s názvem Talents4AA.

V únoru 2022 Talents4AA získal právní formu zapsaného spolku s 12 zakládajícími partnery, kteří spojili své síly, aby vytvořili pro automobilový trh s náhradními díly pozici na trhu, kterou si zaslouží a učinit z něj žádoucí místo pro všechny talenty.

Kromě organizace FIGIEFA jsou dalšími zakládajícími partnery:

- Mezinárodní obchodní skupiny: Global One Automotive, Nexus a Temot

- Výrobci dílů: BorgWarner, Bosch, Nissens, Schaeffler, TMD Friction a ZF

- Univerzita jižního Dánska (SDU)

- Inovativní partner: Mobilion.

Všichni dobrovolně vložili své zkušenosti a dovednosti do služeb sdružení s cílem rozvíjet, testovat a šířit efektivní řešení pro naplnění místních i globálních potřeb.

Fotios Katsardis, prezident a generální ředitel společnosti Temot International, byl na dva roky zvolen předsedou sdružení Talents4AA. Komentoval: „S konstitucí spolku jsme právě přijali důležitý krok, který nám umožní široce komunikovat s oběma v sektoru aftermarketu i mimo něj s talenty, které chceme přitahovat.“

Datum zveřejnění

23.2.2022

Zdroj informací

SISA

Foto: Talents4AA

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2288 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál