Servind

ALCAR uvedl novinky pro jaro 2022

ALCAR uvedl novinky pro jaro 2022

ALCAR vstupuje do nového roku 2022 s atraktivními novinkami. Tři nové designy v šesti barevných variantách nabízí motoristům širokou škálu možností, jak pro nadcházející jaro zkrášlit svůj vůz novými koly.

Nové designy kol od prémiových značek AEZ a DOTZ mají schválení pro vozy střední i vyšší třídy, vozy SUV včetně hybridních verzí i elektromobily.

Díky schválením ECE v originálním rozměru je možné většinu těchto kol použít na vozidle bez potřeby dodatečného zápisu do technického průkazu. Nabízejí tak rozměrově totožnou alternativu k originálním kolům s atraktivním designem a často také za atraktivnější cenu. Jejich výhodou je také možnost použití originálních šroubů a matic a ve většině případů také možnost vložení originální středové krytky.

AEZ Atlanta

Novinkou prémiové hi-tech značky AEZ je design technicky i vizuálně šitý na míru vozům střední a vyšší střední třídy. AEZ Atlanta je moderně pojatý vícepaprskový design s kompaktní středovou částí v kombinaci s lineárním tvarem paprsků.

Ani jedna z barevných variant v podobě grafitového laku s leštěnými konci paprsků verze Atlanta titan nebo černého laku Atlanta black nezůstane bez povšimnutí.

Jsou k dispozici v rozměrech od 17“ do 20“ a s nosností až 780 kg. Bez potřeby zápisu do TP je k dispozici například pro Audi A4 až A8, BMW řady 5, 6 GT nebo řady 7, Volvo XC 40, XC 60, V 60 a V90 Cross Country, Tesla Model 3 i pro mnohé modely značek Volkswagen a Škoda.

AEZ Porto

Druhá novinka AEZ Porto nabízí oblíbený design s překříženými paprsky ve dvou barevných provedeních. Detailně zpracované kontury paprsků v metalicky šedé barvě s leštěnou čelní plochou nebo v kompletním matně černém lakování vystupují z kompaktní středové oblasti. Distingovaný design zaujme na první pohled - Charles Eames, významný designér 20. století, velmi trefně řekl: „Detaily nejsou detaily. Ony vytváří design.“

AEZ Porto je vyrobené na míru pro automobily střední a vyšší střední třídy jako jsou Audi A3 a A4, BMW řady 5, 6 GT a řady 7, Range Rover Evoque a Land Rover Discovery Sport. Nabízí aplikace v originálních rozměrech se schválením ECE také pro mnoho hybridních a elektrických automobilů, např. Jaguar E-Pace, Škoda Enyaq iV, Tesla Model S a VW ID.4.

DOTZ Tanaka

DOTZ se hlásí o slovo s novinkou Tanaka. Má dynamický design s konkávními překříženými paprsky s asymetrickými prvky. Spojení sportovních, agresivních paprsků ve tvaru Y a zahloubené středové části dodává kolu výraznou dynamiku a vytváří nápadité efekty během pohybu. Trojrozměrný efekt vzniká díky deseti výrazně zapuštěným koncům paprsků, které vizuálně oddělují hvězdici disku od ráfku kola. Pozitivní stránkou tohoto designu je také úspora hmotnosti kola.

Ve dvou barevných variantách - s metalicky šedým lakem v kombinaci s leštěným lemem límce nebo matně černým lakem - je k dispozici pro vozy střední a vyšší střední třídy. Během vývoje designu v rozměrech 8x18″ až 10x21″se DOTZ zaměřil na aplikace pro modely Audi od A4 po A6 nebo BMW řad 3, 5, 6 a 8, ale kola Tanaka jsou schválena pro většinu nejprodávanějších modelů na českém trhu.

Digitální pomocník pro výběr kol

Motoristé si mohou všechny novinky, na něž se poskytuje tříletá záruka, prohlédnout přímo na svém voze v unikátním Alcar 3D konfigurátoru na www.alcar.cz.

Přesnost detailů v 360° pohledech na vozidla byla v ALCAR 3D konfigurátoru u nejnovějších modelů vozidel ještě vylepšena. Rozsáhlý výběr kol, rozšířený o všechny nové designy, si můžete okamžitě prohlédnout ve fotorealistické kvalitě na požadovaném automobilu. Obdržíte zde veškeré informace o kolech, pneumatikách a senzorech monitorování tlaku v pneumatikách.

Datum zveřejnění

09.03.2022

Zdroj informací

ALCAR

Foto: ALCAR

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2001 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál