Servind

Přesnější záznam povrchových teplot

Přesnější záznam povrchových teplot

Bosch rozšiřuje segment měření teploty o přesnou a všestrannou termokameru GTC 600 C Professional. V uložených termosnímcích s rozlišením 256 x 192 pixelů odpovídá každý z 49 152 pixelů přesně jednomu měřicímu bodu. Výsledkem je detailní a přesný termosnímek.

Rozsah měření je -20 až +600 °C, a nabízí tak ještě víc možností použití než osvědčený přístroj GTC 400 C Professional zejména ve venkovním prostředí i mimo použití ve stavebnictví. Přístroj spolehlivě identifikuje slabá místa, jako jsou vadné radiátory a podlahové vytápění, stejně jako tepelné mosty nebo přehřívání konstrukčních prvků v rozvodných skříních nebo motorových vozidlech.

GTC 600 C Professional lze použít všude tam, kde je třeba rychle a spolehlivě zjistit teplotní rozdíly, například při údržbě strojů a systémů. Je velmi robustní - vydrží i pád z výšky 2 m na beton - je odolný proti prachu a stříkající vodě s krytím IP 54.

Profesionálové nyní mohou k pořízeným snímkům přidat hlasovou poznámku v délce až 30 sekund pomocí integrovaného mikrofonu a uložit ji do galerie spolu s reálným a termálním snímkem. ermosnímek a hlasovou poznámku lze kdykoli vyvolat přímo v přístroji. Stisknutím tlačítka lze kromě obrazu v obraze zobrazit a nastavit i další funkce. GTC 600 C Professional má nyní také rozšířený seznam emisních hodnot Je zde uloženo více než 30 různých materiálů pro přesnější určení teploty.

GTC 600 C Professional je vybaven modulem WLAN, pomocí něhož si přístroj zřídí vlastní hotspot WiFi. Uživatelé mohou k přístroji připojit svůj chytrý telefon nebo tablet a importovat termální snímky včetně naměřených dat prostřednictvím aplikace Bosch Thermal. Takto lze informace okamžitě zpracovat a předat. Všechna data lze také přenést do počítače přes kabel USB-C a zpracovat je tam pomocí bezplatného softwaru GTC Transfer.

Termokamera GTC 600 C Professional je již v prodeji. Je napájena vyměnitelným akumulátorem ze systému Bosch Professional 12V.

Datum zveřejnění

14.03.2022

Zdroj informací

Bosch

Foto: Bosch

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2245 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál