Servind

Emil Frey pomáhá nezávislým autoservisům

Emil Frey pomáhá nezávislým autoservisům

České zastoupení společnosti Emil Frey získalo licenci na servisní koncept Eurorepar Car Service (ERCS). Tento koncept je zaměřen na existující nebo nově vznikající neautorizované autoservisy. Eurorepar Car Service, založený v roce 2014, je jednou z nejvíce rozšířených sítí autoservisů na světě s více než 5000 servisními místy v 26 zemích světa.

Koncept Eurorepar Car Service je zaměřen především na pravidelný servis a běžnou údržbu vozů všech značek. Na český autoopravárenský trh jeho uvedením společnost Emil Frey přináší celosvětově rozšířený servisní koncept výrobců automobilů určený pro nezávislé opraváře. ERCS představuje určitý mezistupeň mezi značkovou a nezávislou sítí autoservisů, kdy opravnám v neznačkové síti nabízí standardy, přístup k informacím a náhradním dílům jako ve značkové síti.

Od letošního roku funguje Eurorepar Car Service i u nás, přičemž úzce spolupracuje s kolegy na Slovensku a v Chorvatsku, se kterými chce vytvořit stejné podmínky pro zákazníky ve všech servisech. V současné době má společnost Emil Frey v České republice tři servisy provozující služby Eurorepar Car Service, a to v Prostějově, Kladně a Teplicích. Další budou otevřeny v prvním čtvrtletí 2022 v Praze, Jablonci, Ústí nad Labem a další na druhém konci Teplic. Do konce roku 2022 se plánuje otevření 10 servisů a do konce roku 2025 by jich mělo být 40 po celém území České republiky. V současné době se hledají servisní partneři především v Praze, Středních Čechách, na Vysočině a Jižní i Severní Moravě (více na: www.eurorepar.cz).

Skupina Stellantis prostřednictvím společnosti Emil Frey v ČR nabízí autoservisům více než 12 000 náhradních dílů vlastní značky Eurorepar (ERP) ve více než 40 produktových skupinách převážně údržbových dílů a dílů podléhajících opotřebení (brzdy, filtry, tlumiče, podvozkové díly, oleje, stěrače atd.). V servisní síti ERCS používají vlastní značku olejů ERP splňující normy jednotlivých výrobců

Vlastní distribuční síť Distrigo Market skupiny Stellantis je schopna dodávat originální díly značek Peugeot, Citroën, Opel a DS, díly vlastní značky Eurorepar a neoriginální díly všech renomovaných výrobců. V současné době má 15 distribučních center v ČR. Všechna fungují jako další aktivita koncesionářských sítí značek Peugeot, Citroën a Opel. Partneři, kteří zde odebírají díly, mají přístup do katalogu náhradních dílů, do e-shopu s náhradními díly a do technické dokumentace. Do konce roku 2023 je navíc v plánu otevření minimálně dvou velkých distribučních center Distrigo Relay, která budou disponovat několikanásobně vyšším počtem skladových položek a budou zajišťovat závoz partnerů dvakrát až třikrát denně.

Datum zveřejnění

24.03.2022

Zdroj informací

Emil Frey

Foto: Emil Frey

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2003 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál