Servind

První Biturbo šroubováky Bosch

První Biturbo šroubováky Bosch

Bosch uvádí na trh Biturbo šroubováky GSR a GSB 18V-150 C Professional, nejvýkonnější 18V akumulátorové vrtací šroubováky, s příklepem i bez příklepu, na světě. Jejich bezuhlíkový vysoce výkonný motor je optimálně sladěn s elektronikou a akumulátorem tak, aby byl plně využit vysoký výkon doporučených akumulátorů ProCORE 18 V s kapacitou 8,0 Ah. Tím se odlišují od všech předchozích modelů.

Díky maximálnímu točivému momentu 150 N.m a otáčkám až 2200/min garantují rychlý postup práce. U měkkého šroubování (tzn. kontinuálního šroubování kratších nebo delších šroubů nebo vrutů do dřeva) je točivý moment 84 N.m, tedy o 15 % vyšší než u nejlepšího konkurenčního modelu.

Biturbo šroubováky nabízejí řemeslníkům přidanou hodnotu díky novému uživatelskému rozhraní (ovládání) přímo na šroubováku a také individuální možnosti nastavení prostřednictvím funkcí Connectivity přes chytrý telefon. Důraz je kladen na světové prvenství Electronic Angle Detection (EAD), první elektronická detekce úhlu šroubováku 18 V na trhu.

Modely GSR a GSB 18V-150 C Professional se také vyznačují vysokou úrovní ochrany uživatele díky systému KickBack Control - v případě náhlé a nepředvídatelné rotace šroubováku kolem osy vrtání – například pokud se vrták zasekne– integrovaný senzor během zlomku sekundy vypne motor. Tím se zabrání neočekávaným zpětným rázům a může se snížit riziko zranění. Pokud funkce KickBack Control není pro určité aplikace užitečná, lze ji zapínat a vypínat podle vlastního uvážení.

Datum zveřejnění

8.04.2022

Zdroj informací

Bosch

Foto: Bosch

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.279 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál