Servind

FERDUS na Automechanice Frankfurt

FERDUS na Automechanice Frankfurt

Největší akce evropského aftermarketu pro rok 2022 je za námi, a tak nezbývá než se ohlédnout a bilancovat. Jaké bylo vystoupení českého výrobce pneuservisních opravných materiálů a producenta dílenských strojů? Jednoznačně úspěšné.

Stánek E03 v hale 9 byl prakticky po celou dobu plně vytížen. Rovným dílem se na něm zastavovali jak dlouholetí partneři z Česka i ze zahraničí, tak potenciální zájemci o navázání nové obchodní spolupráce.

Z první skupiny můžeme zmínit například irský PitZone, litevský UAB Svarslita, italské Corghi, polský Swistowski, českou coruHB, slovenskou Autotechnu Baránek nebo třeba tchajwanské Scorpio. Čerstvé akvizice se pak rekrutovaly mimo jiné z Řecka, Španělska, Francie, Severní Makedonie, Izraele či Dubaje.

FERDUS se rovněž účastnil setkání v hale 3.C, které organizovalo české Ministerstvo průmyslu a obchodu.  Akci zaštítila Generální konzulka ČR Kristina Larischová. Své zastoupení zde měl například CzechInvest prostřednictvím Pavla Chovance. Opravdu dobrá příležitost si vyměnit názory na současný stav veletržního byznysu a také se podělit o plány do budoucna.

Závěr tedy asi nepřekvapí. A to opakovat svoji účast. Ideálně ve větším formátu a třeba si polepšit z ‚devítky‘ do haly 8.0. Uvidíme za dva roky. Díky všem, kteří se zastavili.

Datum zveřejnění

22.09.2022

Zdroj informací

FERDUS

Foto: FERDUS

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.3383 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál