Servind

Dobré osvětlení znamená snadnější práci

Dobré osvětlení znamená snadnější práci

Společnost OSRAM neustále modernizuje svou řadu mobilních inspekčních svítilen LEDinspect. Dnes nabízí více než tucet modelů s různými specifikacemi a určením. Díky správnému designu pomohou svítilny osvětlit jakýkoli pracovní prostor ve vozidle nebo jeho okolí. Perfektně poslouží i v domácnosti nebo okolo domu.

Inspekční LED svítilny jsou všestranné nástroje pro přesnou práci. Individuální design každého výrobku je přizpůsoben různým úkolům. Mají ohýbatelné a otočné části, takže můžete světlo nasměrovat tam, kam potřebujete. Kromě toho mají nastavitelnou intenzitu světelného výkonu a mohou tak přizpůsobit jas vašim preferencím. Indikátor baterie vás upozorní na nutnost dobití svítilny a praktické magnety a háčky usnadní jeho upevnění během náročné práce.

Při práci v těžko přístupných místech jsou nejvhodnější svítilny s úzkou hlavou. V sortimentu OSRAM jsou to například LEDinspect Slimline 250, Slim 500, Slim Max 1000, Fast Charge Slim 500, Pocket 200, Pocket Pro 400 nebo Pocket B200. Každá z nich má dva režimy osvětlení. Základní, kdy se světelný tok pohybuje od 40 do 100 lm a maximální, kdy hodnota světelného toku dosahuje hodnoty uvedené v názvu modelu. Třeba v případě svítilny Slim 500 je to 500 lm. Provozní doba po nabití baterie dosahuje až 10,5 h (v případě Slim Max 1000). Všechny uvedené svítilny lze dobíjet pomocí kabelu USB-C (výjimkou je Pocket B200, která vyžaduje tři baterie AAA). Svítilny jsou odolné proti vniknutí prachu, vody, a i proti nárazu.

Další skupinu inspekčních LED svítilen tvoří výrobky tradičního tvaru – Fast Charge Pro 500, Twist 250, Max 500 a Mini 250. Stejně jako u svítilen s úzkou hlavou je číslem v označení výrobku maximální světelný tok, kterého dosahují. Svítilnu Fast Charge Pro 500, jak už název napovídá, nabijete během chvilky – trvá to pouhých 60 minut. Po nabití vydrží v provozu až 7 hodin a světelný tok dosahuje 500 lumenů. I svítilny tradičního tvaru jsou vodě, prachu i nárazu odolné.

Sortiment LEDinspect zahrnuje rovněž vyloženě dílenské svítilny, které se používají k osvětlení většího prostoru, například celého motoru nebo podvozku. V této skupině najdete kabelově napájenou svítilnu LEDinspect Pro Bonnet 1400, která je dobře známá a oceňovaná mechaniky po celém světě. A dále akumulátorovou, dobíjecí LEDinspect Utility1000, která přes svůj maximální světelný tok 1000 lumenů ke svému provozu nepotřebuje externí napájení.

Datum zveřejnění

24.10.2022

Zdroj informací

OSRAM

Foto: OSRAM

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2232 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál