Servind

Nokian Tyres představuje nový symbol Electric Fit

Nokian Tyres představuje nový symbol Electric Fit

Rozšiřující se trh s elektromobily ovlivňuje také konstrukci pneumatik. Společnost Nokian Tyres navrhuje a testuje pneumatiky určené pro elektromobily již víc než 10 let.

Aby společnost Nokian Tyres usnadnila řidičům elektromobilů hledání kompatibilních pneumatik, zavádí pro celé portfolio svých stávajících i budoucích prémiových produktů nový symbol ELECTRIC FIT™. Symbol znamená, že tyto pneumatiky lze stejně dobře montovat na vozy se spalovacím motorem i na elektromobily, a garantuje bezpečný a vysoce kvalitní výkon výrobku bez ohledu na pohonné ústrojí vozu.

Nový symbol ELECTRIC FIT™ bude celosvětově používán jako sdělení, že je prémiová řada pneumatik kompatibilní s elektromobily, a bude distribuován ve všech relevantních kanálech, aby pomohl odborníkům a spotřebitelům identifikovat výrobky společnosti Nokian Tyres jako vysoce kvalitní pneumatiky vhodné pro elektromobily.

Bezpečná jízda bez ohledu na to, jaké auto řídíte

Pneumatiky pro elektromobily musí zvládnout větší zátěž kvůli vyšší hmotnosti akumulátoru. Musí také okamžitě reagovat na vysoký točivý moment hnacího ústrojí a musí zajistit spolehlivou ovladatelnost za jakýchkoli podmínek a situací.

Kromě vysoce kvalitních prémiových produktů vhodných pro všechny druhy pohonu vozidel jsou vybrané speciální pneumatiky Nokian Tyres pro elektromobily vybaveny technologií pohlcování zvuku Nokian Tyres SilentDrive, díky níž je hluk v kabině tišší a odpovídá tichosti elektromobilů. Představují špičku pro nejnáročnější řidiče elektromobilů.

Datum zveřejnění

17.8.2023

Zdroj informací

Nokian Tyres

Foto: Nokian Tyres

 

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2501 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál