Servind

Ronal Group opět spouští svůj e-shop pro prodejce

Ronal Group opět spouští svůj e-shop pro prodejce

Skupina Ronal Group upravila svůj e-shop na stránce www.ronal-wheels.com, který nyní nabízí celou řadu dodatečných užitečných funkcí.

Nejzásadnější je mimo jiné nový 3D konfigurátor – interaktivní nástroj, pomocí kterého lze prostřednictvím několika kliknutí myší navolit různé designy kol, velikosti, barvy a finiše a prohlédnout si je na vybraném vozidle.

Kromě toho je možné vyhledávat historii kombinací vozidel a kol a také zobrazit archiv objednávek.  Navíc lze skrýt nákupní ceny, spravovat doručovací adresy a zobrazit důležité řady kol. Po konfiguraci lze vytvořit odpovídající PDF soubor.

Nový e-shop má moderní a přehledný design, který usnadňuje navigaci. Díky množství filtrů a vyhledávací funkci je jeho použití snadné a efektivní.

Nový e-shop je od této chvíle přístupný pro Českou republiku a Slovensko na adrese https://www.ronal-wheels.com/cz/ v Oblasti pro prodejce. Do e-shopu se mohou přihlásit pouze registrovaní prodejci.

Společnost Ronal Group s hlavním sídlem v Härkingenu ve Švýcarsku náleží k nejvýznamnějším výrobcům kol z lehkých slitin pro osobní automobily a užitkové vozy.

Datum zveřejnění

17.8.2023

Zdroj informací

Ronal

Foto: Ronal

 

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2573 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál