Servind

Nový značkový katalog Mewa pro sezónu 2023/24 je tady!

Nový značkový katalog Mewa pro sezónu 2023/24 je tady!

Společnost Mewa opět rozšiřuje svůj sortiment výrobků pro bezpečnost práce. Nový katalog představuje na přibližně 330 stranách nejen známé a osvědčené produkty, ale také mnoho novinek renomovaných značek. Hlavní důraz je kladen na udržitelnost. Kompletní nabídka katalogu je jako vždy k dispozici také v internetovém obchodě buy4work.mewa.cz.

Značkový katalog Mewa 2023/24 obsahuje více než 10 000 výrobků z kategorií bezpečnostní obuvi, pracovních rukavic, oděvů, ochranných a hygienických pomůcek pro pokožku, ale také produkty určené k ochraně dýchacích cest, očí, sluchu, hlavy a další doplňky. Samozřejmě nesmí chybět sortiment pracovního oblečení Mewa v rámci kompletního servisu. Společnost Mewa tak na jednom místě nabízí nejrůznější vybavení pro ty, kteří pracují v dílnách a továrnách. 

Zaostřeno na udržitelnost

Při výběru byla věnována velká pozornost produktům, jejichž výroba je šetrná a splňuje parametry udržitelnosti. Do katalogu byly například zařazeny fleecové bundy HAKRO, které jsou ze stoprocentně recyklovaného polyesteru. Také vlastní značka Mewa Korsar je nyní rozšířena o nový model rukavic Kori-Flex Eco zhotovený z 96 % recyklovaného polyesteru.

U všech výrobků usnadňují přehled zákazníkům informace o certifikacích. V katalogu je podrobně popsáno, co v jednotlivých případech certifikace udržitelnosti znamenají.

10 % sleva na online objednávky

Zákazníci a zákaznice, kteří si poprvé objednají zboží v internetovém obchodě, získají slevu 10 % na všechny výrobky z katalogu, což platí i pro novinky.

Servis a dodací lhůty

Na otázky týkající se sortimentu, velikostí a materiálů, zákazníkům rádi odpovědí pracovnice a pracovníci servisu společnosti Mewa. Objednávat lze online, e-mailem nebo telefonicky. Požadavky jsou vyřizovány okamžitě a dodání je rychlé. Zboží lze do 14 dnů zdarma vrátit. Pokud mají zákazníci zájem o potisk nebo výšivku produktů vlastním logem, ani to není problém. Tuto službu Mewa lze zařídit současně s objednávkou.

Datum zveřejnění

25.9.2023

Zdroj informací

Mewa

Foto: Mewa

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2467 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál