Servind

TEXA den v Tréninkovém centru LKQ

TEXA den v Tréninkovém centru LKQ

Společnost LKQ Central and Eastern Europe ve svém pražském Tréninkovém centru uspořádala pro své velkoobchodní zákazníky exkluzivní den se značkou TEXA, která je jejím největším dodavatelem diagnostických i dalších zařízení a patří mezi největší výrobce vybavení autoservisů v Evropě.

Nejmodernější přístroje značky TEXA představili její vedoucí pracovníci z vývoje s pomocí pracovníků Tréninkového centra LKQ. Akce navázala na tradiční setkávání, která na tři roky přerušila proticovidová opatření. Šlo tedy i o opětovné navázání na dlouhodobě udržované přátelské vztahy.

V první části byla prezentována kalibrace asistenčních systémů ADAS pomocí nejmodernějších zařízení od Texy ve spojení s geometrií Ravaglioli, což je zárukou přesnějšího a rychlejšího nastavení klíčových systémů pro bezpečnost moderních automobilů.

Následovala prezentace komunikace diagnostiky s vozidlem se zabezpečeným přístupem Security gateway. Jedná se o ukázku překonání zabezpečení řídicích jednotek nových vozidel legální cestou, bez něhož nelze provádět např. jednoduché servisní úkony.

Na závěr se uskutečnila ukázka jak provádět automatickou dekarbonizaci motoru bez fyzického zásahu. Součástí prezentace bylo vysvětlení funkce čištění motoru pomocí vodíku a toho, co tento způsob čištění přináší. Jedná se o novinku, kterou společnost LKQ poprvé v České republice představila během své letošní Diagnostické tour.

Datum zveřejnění

25.9.2023

Zdroj informací

LKQ

Foto: Vladimír Rybecký

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2393 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál