Servind

Nové revoluční leštičky BigFoot iBrid od firmy RUPES

Nové revoluční leštičky BigFoot iBrid od firmy RUPES

RUPES vykročil do budoucnost leštění. Představuje totiž zbrusu nové elektrické excentrické leštičky BigFoot s výkmitem 15 mm (HLR15) a 21 mm (HLR21) s technologií iBrid.
Díky ní si zákazník může zvolit mezi napájením ze sítě nebo z 18 V LI-ION baterie o kapacitě 5 Ah, která je dostatečná až pro 40 minut nepřetržitého provozu při plném výkonu. Lithium-iontová technologie baterie se vyznačuje spolehlivostí a rychlým nabíjením.
Přepracovaný excentrický systém leštiček a nová převodová ozubená kola vyrobená z polymeru přináší vyšší efektivitu a uživatelský komfort – snazší manipulaci se strojkem během leštění, minimální hluk a vibrace. Díky výjimečné stabilitě a přesnosti nových leštiček získává uživatel plnou kontrolu nad lešticími pohyby.
HLR15 a HLR21 využívají nově vyvinutý bezuhlíkový motor s maximálním výstupním výkonem 350 W.
Inovativní LED indikátor na bocích nových leštiček neustále sleduje stav zařízení a signalizuje jak nízkou úroveň nabití baterie, tak přílišný tlak na strojek během leštění.
RUPES s novými leštičkami nastavuje nový standard v péči o povrchovou úpravu bezkonkurenčním výkonem, ergonomickým designem a adaptibilitou jako nikdy předtím!
Importérem výrobce RUPES pro Českou republiku je společnost Bučan s.r.o.

 

 

Datum zveřejnění

17.11.2023

Zdroj informací

BUČAN

Foto: BUČAN

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2381 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál