Servind

Vysoce výkonný olej pro motory na zemní plyn

Vysoce výkonný olej pro motory na zemní plyn

Společnost Texaco Lubricants oznamuje uvedení vysoce výkonného disperzního a detergentního oleje HDAX 8200 SAE 40 pro plynové motory s prodlouženým intervalem výměny.

Výrobek byl navržen pro nejnovější generaci čtyřdobých motorů s vysokým výkonem, přeplňováním turbodmychadlem a nízkými emisemi. Doporučuje se pro použití se zemním plynem, zejména v prostředí kogenerace. Složení oleje HDAX 8200 SAE 40 splňuje požadavky na kompatibilitu s katalyzátory díky složení aditiva s nízkým obsahem fosforu a je vhodný pro použití s palivy obsahujícími nízké množství síry a chlor fluorovaných uhlovodíků (CFC).

Produkt HDAX 8200 SAE 40 společnosti Texaco nabízí zákazníkům prodloužené intervaly výměny a sníženou spotřebu oleje díky dobré oxidaci, odolnosti vůči nitraci a zachování základního čísla. Pomáhá také snižovat nároky na údržbu díky účinné regulaci usazenin, kalů a opotřebení. Zároveň podporuje čistotu motoru díky robustním disperzním nebo detergentním systémům a systémům odolným proti oxidaci nebo nitraci.

Olej HDAX 8200 SAE 40 je formulován na bázi prvotřídních základových olejů a obsahuje extrémně nízký obsah síry, dusíku a aromatických látek. Výrobek je vybaven pokročilým balíčkem aditiv obsahujícím bezpopelnaté dispergátory, inhibitory oxidace, kovové detergenty a kovové prostředky proti opotřebení. To zajišťuje dobrou odolnost proti korozi a zároveň pomáhá předcházet tvorbě usazenin ve spalovacím prostoru. Pokročilý systém aditiv s nízkým obsahem popela rovněž pomáhá snižovat recesi ventilů a snižovat riziko předzápalů.

HDAX 8200 SAE 40 již získal schválení od společnosti MTU pro plynové motory řady 4000, konkrétně modely typu L61, L62, L63 a L64, a také od společnosti Bergen Engines pro motory na zemní plyn B36:45, B35:40, C26:33 a K-G1-2-3.

Datum zveřejnění

17. 6.2024

Zdroj informací

Texaco

Foto: Texaco a Belaz

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoWeek

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 1.4235 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál