Servind

Značkové financování vozů Kia zajišťuje ESSOX

Značkové financování vozů Kia zajišťuje ESSOX

Společnost ESSOX zvítězila ve výběrovém řízení na nového poskytovatele značkového financování vozů Kia a od 1. ledna se na tři roky stala výhradním finančním partnerem společnosti Kia Motors Czech pro oblast financování vozidel. ESSOX nabídne exkluzivní finanční služby zájemcům o vozy Kia z řad spotřebitelů, podnikatelů i firemní klientely. Díky tomu se zařadí mezi největší poskytovatele značkového financování motorových vozidel na českém trhu.

Za dobu své existence Kia na českém trhu prodala přes 130 000 nových osobních automobilů. Aktuálně nabízí 9 modelů a 12 modelových variant, z toho 11 s alternativním pohonem (MHEV, HEV, PHEV, EV). Možnost poskytnout finanční služby při prodeji těchto vozidel je pro ESSOX příležitost při rozvoji strategie komplexní elektromobility. V jejím rámci nabízí ESSOX financování nejen na koupi samotného automobilu, ale také souvisejících zdrojů elektrické energie, bateriových úložišť a nabíjecích stanic.

„Společnost ESSOX nás ve výběrovém řízení přesvědčila jasnou vizí dalšího rozvoje finančních služeb do budoucna. Zároveň nabídla nejlepší kombinaci podmínek pro dealery značky Kia a pro zákazníky, kteří se rozhodnou při koupi vozu využít značkového financování. Předpokládáme, že široké možnosti výhodného značkového financování budou v příštích letech hrát při prodeji automobilů mnohem vyšší roli než dosud. Nová spolupráce se společností ESSOX nám přitom umožní tento trend využít na maximum,“ říká generální ředitel společnosti Kia Motors Czech Arnošt Barna s tím, že ve stadiu úvah je například produkt zaměřený na financování elektromobilů a plug-in hybridních vozů.

„Z vítezství v tendru mám velkou radost a těším se na vzájemnou spolupráci. Kia má atraktivní nabídku automobilů a jsem přesvědčena, že naše odpovědné financování pomůže k novému vozu ještě větší skupině klientů. Já osobně se těším zejména na rostoucí počty profinancovaných vozů s alternativním pohonem,“ uvedla při podpisu smlouvy generální ředitelka společnosti ESSOX Jana Hanušová.

ESSOX je členem skupiny Komerční banky, podobně jako dodavatel leasingových služeb pro společnost Kia Motors Czech, společnost ALD Automotive. Nová spolupráce umožní společnostem využít naplno potenciál vzájemných synergií. ESSOX je od ledna exkluzivním partnerem pro značkové financování Hyundai Finance. ESSOX je specialistou na podporu prodeje nových i ojetých vozů pod značkou ESSOX i poskytovatelem značkového financování pro automobily značek Peugeot, Citroën a DS. Nabízí produkty v oblasti úvěru a finančního leasingu soukromým osobám, podnikatelům a firmám.

Datum zveřejnění

8.1.2021

Zdroj informací

Essox/Kia Motors Czech

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2437 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál