Servind

LEDinspect RECHARGEABLE UNDERBONNET LIGHT

LEDinspect RECHARGEABLE UNDERBONNET LIGHT

Dobíjecí světlo pod kapotu LEDinspect UNDERBONNET od společnosti OSRAM je ideální pro profesionální i soukromé použití. Díky dvěma světelným funkcím až 1200 lm (vysoký světelný tok), 600 lm (nízký světelný tok) a světelné liště, kterou lze otáčet až o 360°, nabízí toto svítidlo různé možnosti nastavení pro různé úkoly.

Nabíjecí světlo LEDinspect pro osvětlení pod kapotou zaujme zejména svou velkou flexibilitou - lze jej prodloužit až na délku 1,80 m, a může tak zajistit optimální osvětlení motorového prostoru v široké škále vozidel. Dobíjecí baterie umožňuje až 2 hodiny provozu při vysokém výkonu nebo až 4,5 hodiny při nízkém výkonu.

S dobou nabíjení pouhé cca 3 hodiny je tato svítilna OSRAM také rychle připravena k opětovnému použití. Součástí balení je nabíjecí kabel USB-C o délce 1,2 m pro nabíjení lithiové baterie.

V souladu se stupněm krytí IP65 má tato svítilna ochranu proti vniknutí prachových částic a proti stříkající vodě a je testována na odolnost proti nárazu podle IK07. Díky hmotnosti pouhých 840 g a měkkým podložkám na obou koncích montážní lišty je tato světelná lišta navržena tak, aby při použití podle návodu nepoškodila kapotu, a proto je ideální v profesionálních dílnách pro montáž na kapoty široké škály vozidel od malých po velké.

Datum zveřejnění

14.7.2023

Zdroj informací

OSRAM

Foto: OSRAM

 

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2423 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál