Servind

Dílenské vestavby do užitkových vozidel ORSY® MOBIL

Dílenské vestavby do užitkových vozidel ORSY® MOBIL

Společnost Würth představuje novou generaci vestaveb do užitkových vozidel ORSY® MOBIL. Jedná se o přesné úložné prvky z odlehčených materiálů pro úsporu pohonných hmot. Díky velkému výběru úložných prvků je možné vestavby využít přesně na míru pro jakékoliv profese od servisních vozidel pro pojízdnou dílnu.

Uspořádání veškerého nářadí i materiálu maximálně využije prostor automobilu a zefektivní tak všechny pracovní činnosti. Bezpečnost během přepravy je zajištěna díky záchytným a pojistným prvkům i profesionální instalaci zabezpečovacího systému do vozidla. Veškeré úložné prvky jsou kompatibilní s ostatními skladovacími systémy Würth, díky tomu lze vestavbu kdykoliv přizpůsobit aktuálním potřebám.

ORSY® MOBIL je již 10. generací vestaveb, kterou společnost Würth za 30 let vyvinula. Dílenské vestavby jsou zpravidla realizovány v dodávkách a velkých užitkových vozech pro řemeslné a servisní činnosti. Vestavby zahrnují instalaci speciálních regálů, skříněk, stojanů a držáků, které zajišťují bezpečné uskladnění a přehledné uspořádání nářadí a příslušenství. Tím se mimo jiné předejde jeho poškození během jízdy a zároveň se zjednoduší jeho přístupnost.

Vestavby se využívají v řadě profesí. Nejčastěji to jsou výrobní podniky, servisní služby, technické služby, armáda, hasiči, instalatérství, zámečnictví, instalace solárních systémů či telekomunikace. Würth ročně svými vestavbami vybaví celosvětově 50 000 užitkových vozidel.

„Vestavby do automobilů jsou velmi praktickým a čím dál vyhledávanějším řešením pro všechny, kteří potřebují efektivně využívat prostor svého vozu a nechtějí ztrácet čas neustálým hledáním a úklidem. Ať už jde o řemeslníky, servisní techniky, nebo dodavatele zboží. Tyto homologované vestavby umíme připravit na míru pro menší i větší dodávky, transportéry a základnější vestavby můžeme zařídit i pro kombíky. Pro lepší představu o výsledném uspořádání vozidla poskytujeme našim klientům i 3D vizualizaci,“ uvedl Petr Svoboda, vedoucí prodeje ORSY® MOBIL společnosti Würth Česká republika.

Datum zveřejnění

05.12.2023

Zdroj informací

Würth

Foto: Würth

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2554 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál