Servind

Dodávka Renault Express Van

Dodávka Renault Express Van

Renault představil nový užitkový model Express Van - zatím pro francouzský trh. V západní Evropě, včetně České republiky, se bude Renault Express nabízet pouze v užitkové verzi. Tato dodávka je ve skutečnosti modernizovaná a přepracovaná Dacia Dokker nesoucí designové rysy nové generace modelu Kangoo, která se představí na jaře.

Renault Express přinese mimořádně výhodný poměr ceny a objemu přepravovaného nákladu. Ceny pro český trh budou zveřejněny na přelomu března a dubna.

Renault Express, což je název, který se již používal v letech 1985 až 2000. Pro Kangoo bude Express Van představovat podporu jednodušší výbavou i cenou při využití osvědčených konstrukčních prvků. Bude mít nákladový prostor o objemu 3,3 až 3,7 m3 a užitečnou hmotnost 780 kg (650 kg u verzí se vznětovými motory). K tomu přidá délku nákladového prostoru až 191 cm.

Nabídka pohonných jednotek zahrnuje zážehový čtyřválec s turbodmychadlem 1,3 TCe 100/74 kW a dvě verze vznětového motoru 1,5 Blue dCi o výkonu 55 kW (75 k) nebo 70 kW (95 k). Motor s 55 kW bude k dispozici také ve verzi Ecoleader, u níž bude nejvyšší rychlost omezena na 100 km/h aby se snížila spotřeba paliva a emise CO2. Ve všech případech je použita šestirychlostní převodovka.

 

Datum zveřejnění

16.2.2021

Zdroj informací

Renault

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.201 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál