Servind

Renault Trucks Master Z. E. do prodeje

Renault Trucks Master Z. E. do prodeje

Renault Trucks Master Z.E. je plně elektricky poháněné vozidlo ideální pro provoz v městském prostředí jako reálná bezemisní alternativa pro dopravce k vozidlům jezdícím na naftu.  Na českém trhu nyní k dispozici jako furgon se třemi délkami a dvěma výškami, podvozek (pro skříňové nebo valníkové nástavby) a jako nástavba Eurobox. Ta je unikátní díky své kombinaci nízkého nákladového prahu a objemu skříňové nástavby až 21 m³ s délkou ložné plochy až 499 cm. Všechny varianty byly navrženy pro práci v městském prostředí.

Díky umístění akumulátoru pod kabinou vozidla se nezměnil objem nákladového prostoru ani se nezvýšila nakládací práh. Trakční elektromotor má výkon 57 kW a největší točivý moment 225 N.m. Vozidlo s celkovou hmotností 3,1 nebo 3,5 t dosahuje maximální rychlost 100 km/ h.

Lithio-ionový akumulátor s kapacitou 33 kWh umožňuje dojezd až 120 km (podle WLTP). Nabití akumulátoru z wallboxu či průmyslové zásuvky 32 A trvá 6 hodin. V případě potřeby lze vozidlo dobít i z běžné 220 V zásuvky pomocí adaptéru, jenž je příplatkovým prvkem výbavy.

Datum zveřejnění

18.5.2021

Zdroj informací

Renault Trucks

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.1872 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál