Servind

Ocenění IVECO eDaily

Ocenění IVECO eDaily

IVECO eDaily rozšířilo svou sbírku oborových ocenění o vítězství v kategorii „Průlom roku v oblasti elektrických dodávek“ v soutěži Fleet News Awards 2024. Soutěž každoročně oslavuje to nejlepší z firemního motorismu ve Velké Británii - od správců vozových parků po dodavatele a výrobce.

Porota složená z odborníků v oboru ocenila eDaily za inovace v technologii eLCV a zaměření na úkoly, které umožňují využívat elektrický pohon bez kompromisů i v těch nejnáročnějších misích. Porota konstatovala: „Z technického hlediska je IVECO velmi pokrokové. S modelem eDaily zaujímá přístup zaměřený na mise, který odráží provoz dodávek s dieselovým motorem, a umožňuje tak všem zákazníkům uvažovat o elektrickém pohonu bez ohledu na způsob použití.“

IVECO eDaily má stejně působivé vlastnosti jako nová verze na naftu, jen s nulovými emisemi. S využitím silného podvozku na bázi nákladního automobilu poskytuje elektrické eDaily bezkonkurenční tažnou kapacitu až 3,5 t a užitečné zatížení až 4,6 t. Inovativní modulární uspořádání s jedním, dvěma nebo třemi akumulátory (a nově i se čtvrtým, dostupným u podvozku 72C s celkovou hmotností 7,2 t a rozvorem 5100 mm) - umožňuje provozovatelům dokonale vyvážit požadavky na užitečné zatížení a dojezd. Vyměnitelnost akumulátoru umožňuje maximální flexibilitu vozového parku v případě, že se změní úloha vozidla.

Model eDaily umožňuje více provozovatelům uvažovat o elektrifikaci, přičemž zachovává robustní charakteristiku modelu Daily a zároveň přidává působivý výkon elektromobilu.

Další převratnou vlastností eDaily je jeho bezkonkurenční výkon až 50 kW ePTO. Jako jediné eLCV, které je v současné době v prodeji a které poskytuje 50kW ePTO, má široké možnosti využití energie a je schopno napájet vše od zakázkových nástaveb až po nezbytné vybavení.

Datum zveřejnění

26.3.2024

Zdroj informací

Iveco

Foto: Iveco

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2768 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál