Servind

Stříkací pistole 3M Performance Spray Gun

Stříkací pistole 3M Performance Spray Gun

Společnost Interaction představuje jedinečnou produktovou novinku od dodavatele 3M. Jedná se o novou stříkací pistoli 3M Performance Spray Gun 2v1. Jde o měnitelný systém stříkání gravitační nebo tlakový.

Tento systém nahrazuje dvě různé pistole. Je použitelný pro širokou škálu materiálů. Pistole je velmi lehká a kompozitové tělo pistole odolává nárazům. Je zcela kompatibilní se systémem 3M PPS 2.0. Další výhodou je snadná údržba, protože pistole zůstává čistá a mění se pouze trysky. Díky tomu její použití snižuje náklady a čas nutný k čištění klasické pistole. Je neustále připravena na nanášení barvy a nikdy se nezašpiní.

Hlavní výhodou je univerzálnost - pistole je použitelná jak pro gravitační, tak pro průmyslové tlakové nanášení barvy. Gravitační systém stříkání je určen primárně pro auto lakovny i jiné provozy. Určeno je pro stříkání plniče, barev a laků. Jsou pro něj k dispozici různé velikosti trysek pro různé materiály.

Pomocí kitu lze pistoli snadno přestavět na tlakové nanášení barvy. Tlakový systém stříkání je určen primárně pro průmyslové lakovny. Určen je i k aplikaci lepidel, tmelů a obdobných materiálů. Opět jsou k dispozici různé velikosti trysek pro různé materiály. Po jeho použití lze pistoli snadno přestavět zpátky na gravitační stříkání barvy.

Navíc je zde jedinečná akce do 30. 4. 2021 - ke každé objednávce pistole nebo sady je 3M bunda zdarma.

Pro více informací kontaktujte obchodní zástupce společnosti Interaction.

Datum zveřejnění

22.2.2021

Zdroj informací

Interaction

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.1947 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál