Servind

Nové letní pneumatiky Nokian

Nové letní pneumatiky Nokian

Mezi technologicky nejvyspělejší a nejnovější letní pneumatiky Nokian Tyres patří Wetproof, Wetproof SUV, Powerproof, a Powerproof SUV. Byly vyvinuty do stále proměnlivějších podmínek letního počasí, které se projevuje velkými výkyvy v teplotách a náhlými změnami jízdních podmínek.

Pneumatika Nokian Wetproof zajišťuje stabilní výkony v deštivých dnech a zvýšený jízdní komfort na špatných silnicích. Díky speciálně vyvinutému konceptu dvojí bezpečnostní zóny a nové generaci směsi pryže zaručují bezpečnost, stabilitu a přilnavost na mokrém povrchu.

Nokian Wetproof SUV, verze určená pro SUV kategorie vozů, je z hlediska výkonů prémiovým výrobkem s použitím patentované technologie aramidových bočnic.

Pneumatika Nokian Powerproof pro sportovní vozy, nejnovější přírůstek v kategorii UHP, je oblíbená nejen u vyznavačů rychlé a bezpečné jízdy. Ambasador značky Nokian Tyres, dvojnásobný mistr světa ve Formuli 1 Mika Häkkinen, který se podílel na testování této pneumatiky, říká: „Jízda rychlým vozem je mojí vášní. V takových chvílích se ale potřebuji vždy spolehnout na přesnou a rychlou odezvu pneumatik na řízení. Vynikající stabilita a perfektní přilnavost pneumatiky Nokian Powerproof zaručují řidiči opravdovou jistotu bezpečnosti.“

Pneumatika Nokian Powerproof SUV má silnou kostru uzpůsobenou pro užití u výkonných SUV vozidel a bočnice využívající patentovanou technologii aramidových bočnic Nokian Tyres.

Datum zveřejnění

12.5.2021

Zdroj informací

Nokian

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2494 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál