Servind

Nové bezbarvé laky R-M – připravené na budoucnost

Nové bezbarvé laky R-M – připravené na budoucnost

R-M představuje zcela novou generaci bezbarvých laků, se kterou zákazníci získávají náskok před konkurencí. Uvedeny byly celkem tři inovativní řady – Element, Advance a Pioneer. Nové produkty a služby vyhoví každému obchodnímu modelu.

Řada Element lakovnám umožňuje dosáhnout na každém projektu cenově výhodného a spolehlivého řešení. Rozmanitá, ekonomická a všestranná řada Element byla vyvinuta pro poskytování optimálních výsledků při zachování dobré ziskovosti.

Řada Advance je speciálně navržena tak, aby s ní lakovny dosahovaly vysoké produktivity, účinnosti a vynikajících výsledků. Zákazníci s ní pozvednou svůj výkon na zcela novou úroveň.

Řada Pioneer představuje nejrevolučnější soubor řešení. Každý aspekt těchto produktů byl zdokonalen tak, aby vytvářely dokonalý povrch s dechberoucí kvalitou při zajištění udržitelnosti. Všechny materiály z této řady vlastní certifikát eSense značící jejich výrobu z obnovitelných zdrojů. Vysoce efektivní a ekonomická řada Pioneer zaručuje dosahování výjimečných výsledků.

„Každý v R-M je hrdý na to, že na trh jako první přinášíme vysoce produktivní a udržitelné řady bezbarvých laků. Naším cílem vždy bylo překonávat očekávání našich zákazníků pomocí řešení, jejichž základem jsou inovace,“ říká Norbert Grimmeisen, Sales Manager Region Central ve společnosti BASF Automotive Refinish Coatings Solutions.

Importérem značky R-M pro Českou republiku je společnost Bučan s.r.o.

www.bucan.cz

www.rmpaint.com

Datum zveřejnění

6.1.2022

Zdroj informací

Bučan s.r.o.

foto: BUČAN

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2974 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál