Servind

Nová řada autokosmetiky MOTUL Car Care

Nová řada autokosmetiky MOTUL Car Care

Společnost MOTUL nadále pokračuje ve snaze nabízet ty nejlepší možné produkty pro vše, co souvisí s automobily. V rámci neustálého zlepšování a s cílem nabídnout uživatelům kvalitní produkty do svého produktového portfolia přidala novou řadu špičkové autokosmetiky Car Care. Doplňuje už tak široké portfolio svých výrobků od různých typů olejů, provozních kapalin, technických sprejů a aditivačních přípravků o kompletní řadu autokosmetiky.

Údržba a péče o každé vozidlo nebo vybavení ochrání citlivé součásti a zajišťuje jejich dlouhou životnost. Každý díl si na základě různého způsobu použití zaslouží specifickou aplikaci a péči, pro které MOTUL nabízí to správné řešení. Správné produkty pro širokou škálu aplikací se dodávají s prémiovým složením pro účinné a vysoce efektivní výsledky.

Na základě zkušeností a know-how, získaných společnosti MOTUL během své dlouholeté historie, byly vyvinuty speciální čistící prostředky, stejně jako příslušenství pro důkladnou a dlouhotrvající údržbu interiéru a exteriéru vozu. Pomáhají k zachování mladistvého vzhledu vozidla i v boji proti stárnutí různých povrchů a každodenním agresivním hrozbám, které je ohrožují, jako je nepříznivé počasí, UV záření či poletující nečistoty. Nová produktová řada MOTUL Car Care byla navržena aby poskytovala efektivní a spolehlivé řešení pro různé typy vozidel.

Na jedné straně MOTUL Car Care zahrnuje produkty, které pomáhají čistit a chránit vnější povrchy vozidla (karoserii, okna, kola a přední část vozu). A protože automobil by měl být krásný i uvnitř, MOTUL Car Care nabízí i specifické produkty pro čištění a údržbu kůže, látek a plastů uvnitř vozidla. Kromě toho je zde řada produkty pro řešení problémů, jako je oprava defektů nebo odstranění škrábanců. Produkty jsou členěny do několika oblastí.

Přehled produktové řady MOTUL Car Care

Péče o exteriér

Car Body Shampoo, koncentrovaný čisticí prostředek pro důkladné umytí a zároveň vytvářející ochrannou vrstvu proti vlhkosti a nečistotám.

Express Shine pro důkladné vyčištění a zanechání suchého lesklého filmu.

Insect Remover pro odstranění zbytků hmyzu a jiných organických látek z karoserie, zejména na přední části vozidla.

Wheel Clean koncentrovaný čistič, který rozpouští nečistoty, mastnotu a olej pro efektivní čištění všech typů ráfků zanechávající špínu odpuzující film.

Péče o interiér

Plastic Clean pro oživení vnitřních plastových povrchů.

Leather Clean pro čištění, údržbu a revitalizaci všech druhů kožených povrchů.

Fabric Clean pro údržbu interiérových textilií.

Odor Neutralizer pro eliminaci všech druhů pachů (po tabáku, zvířatech, jídle apod.).

Dobrá viditelnost

Glass Clean pro odstranění nečistot ze skel bez šmouh a skvrn.

Pomoc při opravě

Tyre Repair, sprej určený pro okamžitou pomoc při defektu bez nutnosti demontáže pneumatiky.

Scratch Remover, leštící pasta, která díky mikroabrazivním částicím odstraňuje jemné škrábance z lakovaných povrchů.

Příslušenství

Sortiment MOTUL Car Care nezahrnuje pouze čisticí prostředky, ale také specifické příslušenství pro správnou aplikaci každého produktu navržené z vysoce kvalitních materiálů a přizpůsobené svým tvarem a povrchovou úpravou každé funkci.

Mezi specifické příslušenství patří houba Jumbo Sponge, bavlněná mycí rukavice Cotton Wash Glove, kartáč na čištění kol Wheel Brush a tři typy čisticích utěrek z mikrovláken přizpůsobené pro specifické aplikace - utěrka na karoserii Car Body Microfibre, utěrka na sklo Glass Microfibre a utěrka na plasty Plastic Microfibre.

Produkty péče o automobily MOTUL žádejte u svých servisních partnerů, příp. kontaktujte jejich dovozce na: www.motul.com/cz/cs resp. www.motul.com/sk/sk.

Datum zveřejnění

10.05.2022

Zdroj informací

Motul

Foto: Motul

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2783 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál