Servind

Silné trio pro čistotu a bezpečnost

Silné trio pro čistotu a bezpečnost

Řemeslníci a zaměstnanci se v průmyslových oblastech denně potýkají s nečistotami. Velkou výzvou je především udržování citlivých ploch. Dokonce i ty nejmenší částečky, drobné hoblinky, špony, mastnota nebo zbytky prachu mohou choulostivé povrchy poškodit nebo omezit správné fungování různých zařízení a strojů. Čisticí utěrky Mewa s možností opětovného využití již více než sto let pomáhají v dílnách a výrobnách, a to s ohledem na životní prostředí. Zákazníci si také mohou pronajmout Bio-Circle se štětci pro manuální čištění předmětů.

Jemná čisticí utěrka pro citlivé povrchy

Po výrobě produktů je na závěr potřeba pečlivě vyčistit všechny zbytky a usazeniny.  Právě tam, kde musí být choulostivé povrchy očištěny efektivně, šetrně a dokonale, vykazují skvělé výsledky čisticí utěrky Mewa, které udržují nástroje, stroje a výrobní zařízení. Pro ošetření citlivých povrchů vyvinula společnost Mewa obzvláště jemnou utěrku Mewatex Ultra. Pečlivě čistí bez pouštění vláken a nezanechává prakticky žádné zbytky. Čisticí utěrky jsou vyrobeny ze speciálně upravené bavlněné tkaniny s optimálními vlastnostmi. Jsou extrémně savé a bleskově pohltí několikanásobek svého objemu.

Ekologické a maximálně savé

Absorpční rohože Multitex se osvědčují při opravách nebo údržbě strojů a zařízení. Speciální vlákno dokáže vstřebat až tři litry tekutiny. Tato mimořádná savost se hodí například v dílnách a v průmyslové výrobě. Podložka je přitom velice lehká. Váží pouhých 600 gramů a pojme mezi 2,5 až 3 litry kapaliny, a to až do poslední kapky. Kapaliny jako motorový nebo převodový olej, rozpouštědla či chladicí maziva jsou bezpečně a čistě zadrženy v savém jádru.

A nejen jednou. Díky systému opětovného použití, šetrnému k životnímu prostředí, je možné tyto produkty znovu upotřebit. Podložka je vzhledem ke svému rozměru 60 x 90 cm perfektní pomůckou i ve stísněných prostorech, například při opravě nebo údržbě automobilu. A co je také praktické? Více podložek rozmístěných u sebe spolehlivě pokryje i větší povrchy.

Biologický čistič součástek MEWA Bio-Circle

Ve výrobě, v dílně, při údržbě. Tady všude patří k běžnému pracovnímu dni šrouby od oleje, ušpiněné nástroje a kovové díly. Někde je potřeba vyčistit náčiní a jinde odstranit součástku stroje. Když je po ruce čistič součástek, jde to i jednoduše a čistě. Mewa Bio-Circle je bezpečnou a ekologickou alternativou k tradičním mycím stolům se štětcem. Poskytuje nejlepší řešení pro komfortní, neškodné a ekologické čištění součástek. Služby Mewa zahrnují veškerou profesionální údržbu. Jedná se o pravidelné doplňování čisticí kapaliny, výměnu filtru a opotřebených dílů. Pokud nefungují tak, jak mají, jsou vyměněny do 24 hodin.

Kompletní servis

Důkladně promyšlený systém opětovného využití čisticích utěrek Mewatex a rohoží k absorpci oleje Multitex, doplňuje ekologický čistič součástek Bio-Circle. Podnikům v každém oboru se tak otevírají nové možnosti. Díky principu „pronajímání místo nakupování“ je možné efektivně měnit zatěžující procesy a zákazníkům se tak znatelně ulehčuje. Profitují totiž z mnoha výhod. Šetří za nákup materiálů na jedno použití a řeší se tím problémy se skladováním nebo logistikou.

Také v případě Mewa Bio-Circle je poskytován pohodlný a všestranný servis. Všechny oblasti služeb umožňují transparentnost nákladů díky jasně spočitatelným sazbám na míru. Zákazníci, kteří tyto záležitosti svěřují profesionálům, šetří nejen náklady, ale také něco aktiv-ně dělají pro životní prostředí.

Datum zveřejnění

14.7.2023

Zdroj informací

MEWA

Foto: MEWA

 

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2443 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál