Servind

Novinky ALCAR pro rok 2024 vyráží k zákazníkům

Novinky ALCAR pro rok 2024 vyráží k zákazníkům

Pro rok 2024 ALCAR svou nabídku obohatil o tři nové designy v sedmi barevných variantách a o nový barevný odstín jednoho ze stávajících bestsellerů. Radost automobilovým nadšencům letos přinese moderní AEZ Havanna, určená pro velké vozy, výrazně sportovní, extrovertní design DOTZ MarinaBay, odolný DEZENT KE pro dodávky i karavany a oblíbená DOTZ Suzuka s novým bronzovým odstínem.

Kompletní sortiment litých a ocelových kol z produkce ALCARu je k dispozici u více než 2000 obchodních partnerů po celé České republice. Všechna kola si mohou motoristé předem prohlédnout na 3D modelu svého automobilu v konfigurátoru kol na www.alcar.cz.

S nosností až 1045 kg je novinka AEZ Havanna zaměřená především pro segment velkých a těžkých modelů SUV, elektromobilů nebo hybridů, jakými jsou Mercedes EQC, Audi SQ8 e-tron, BMW (i)7, Škoda Enyaq, Tesla Model Y nebo Volvo XC90 a XC40. Pro tyto a mnoho dalších modelů je Havanna k dispozici se schválením ECE v originálním rozměru bez nutnosti zápisu do Technického průkazu. Zvláštní přitažlivost AEZ Havanna pramení z moderního designového jazyka, který si pohrává s asymetrií, překvapivými zakřiveními i trojrozměrným efektem. V nabídce je v povrchové úpravě s černým lesklým lakem a leštěnou čelní plochou nebo šedým metalickým lakem v rozměrech od 8x19“ do 10,5x21“.

Název nového designu DOTZ MarinaBay je inspirovaný městským závodním okruhem v Singapuru, na němž si měří síly také piloti formule 1. Na první pohled sportovní, otevřený design s pěti téměř rovnými paprsky je doplněn ozdobným lemem ráfku, který je tvořen malými rovnoběžníky. Tento zdánlivý detail vytváří výrazný designový prvek. Čisté minimalistické uspořádání paprsků DOTZ MarinaBay je k dispozici v rozměrech od 8,5x18“ do 10x21“ ve třech povrchových úpravách - s šedým metalickým lakem a leštěnou čelní plochou, s matným černým lakem a ve výjimečně extrovertní verzi s bronzovým matným lakem. Sportovní design je schválený pro širokou paletu vozů s pětiděrovým uchycením například značek BMW, Cupra, Ford, Kia, Hyundai, Subaru, Toyota či koncernu VW.

Populární bestseller DOTZ Suzuka si získal příznivce svým designem Y paprsků a mírně agresivním vzhledem, který se skvěle hodí ke sportovně orientovaným vozům, jakými jsou Audi A3, A7 včetně variant S a RS nebo BMW řady 3 a 6 ve výbavách M. Protože sportovnější verze těchto vozidel mají často odlišné rozměry kol na přední a zadní nápravě, DOTZ Suzuka přichází v originálních rozměrech pro každou nápravu těchto vozů. V novém bronzovém lakování upoutá Suzuka na první pohled a přidá nový aspekt k charakteru vozu. DOTZ Suzuka je k dispozici ve velikostech od 8x19“ do 8,5x20“. Kromě nového bronzového odstínu je nadále k dispozici v povrchových úpravách blaze, dark a black.

Novinka DEZENT KE je určena pro masivní zatížení až 1350 kg a umí tak dodat sportovní a elegantní nádech i užitkovým vozidlům, dodávkám a karavanům. DEZENT KE upoutá rafinovaným uspořádáním a neotřelým diskovým designem středové části s atraktivními výstupky a zahloubeními, které slouží nejen po estetické stránce, ale také pomáhají DEZENT KE snížit jeho hmotnost. DEZENT KE je schválen v originálním rozměru například pro Mercedes třídy V, VW T5, T6, T7 Multivan, Crafter, Nissan NV400, Ford Transit/Tourneo, Renault Master nebo SsangYong Rexton a Musso. Homologován je i pro Fiat Ducato. Kolo je dostupné ve velikostech od 6,5x17“ do 7,5x18“ s černým lesklým lakem nebo v jeho kombinaci s leštěnou čelní plochou.

V případě, že si motoristé k jakémukoliv designu litých kol AEZ nebo DOTZ objednají ke kolům bezpečnostní šrouby či matice Sicuplus, dostanou je od ALCARu až do 30. 6. 2024 zdarma.

Pro zjednodušení výběru u ALCARu předvybrali z atraktivních designů odlišných charakterů zejména kola značky DEZENT a zvýhodnili u nich letošní jarní ceny.

Datum zveřejnění

28.2.2024

Zdroj informací

ALCAR

Foto: ALCAR

Fotogalerie

Zobrazit celou fotogalerii

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2822 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál