Servind

Dohoda mezi společnosti SAIC Motor a Castrol

Dohoda mezi společnosti SAIC Motor a Castrol

Společnost MG se zavazuje doporučovat používání maziv a doplňkových produktů Castrol ve střední a východní Evropě. Součástí dohody je uvedení nového produktu pod společnou značkou Castrol MG ve střední a východní Evropě. Jedná se o první spojení těchto dvou silných tradičních značek mimo Čínu.

Společnosti SAIC Motor (mateřská společnost MG) a Castrol uzavřely strategickou tříletou dohodu, podle níž bude Castrol preferovaným dodavatelem maziv pro síť společnosti MG ve střední a východní Evropě. Tato dohoda umožňuje spolupráci dvou tradičních značek při poskytování řešení zacílených na zvýšení výkonu a efektivity různých vozidel společnosti MG.

Společnost MG doporučuje olej Castrol EDGE 0W20 C5. Produkt bude poprvé k dispozici majitelům automobilů v Maďarsku, Rumunsku, Polsku, České republice, Řecku, na Slovensku a v Chorvatsku. Tento produkt se společnou značkou spojuje více než 125 let zkušeností společnosti Castrol s vysoce kvalitními mazivy a průkopnické úsilí společnosti MG v oblasti mobility. Společnost MG doporučuje Castrol jako spolehlivého partnera v oblasti maziv od tradičních spalovacích motorů až po elektromobily s bateriemi a v oblasti doplňkových produktů na těchto trzích.

Baozheng Wang, viceprezident pro globální obchod společnosti Castrol, řekl: „Jsme potěšeni, že se můžeme společně s MG vydat v Evropě na tuto cestu. Tato dohoda je příkladem síly spolupráce při vytváření hodnot. Těšíme se, že spolu se společností MG budeme pracovat na odhalování nových příležitostí pro zlepšení zákaznických zkušeností.“

Skyler Kim, generální ředitel společnosti SAIC Motor Central and Eastern Europe, řekl: „Spolupráce se společností Castrol nám pomůže posunout značku MG na novou úroveň, významně rozšířit dosah a důvěru značky ve střední a východní Evropě a poskytnout skvělé poprodejní služby, které zajistí větší spokojenost zákazníků. Se společností Castrol budeme rádi spolupracovat i na dalších nabídkách pro zákazníky.“

Datum zveřejnění

25.4.2024

Zdroj informací

Castrol

Foto: Castrol

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2475 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál