Servind

Fiat Talento DCT už v prodeji

Fiat Talento DCT už v prodeji

Nová šestistupňová automatická dvouspojková převodovka DCT přináší větší jízdní komfort pro řidiče, zvláště v městském provozu, a přispívá k nižší spotřebě paliva. Převodovka pracuje v plně automatickém režimu nebo se sekvenčním řazením. Nové Talento DCT snižuje zátěž řidiče v sektoru rozvážky, který se musí vypořádat s hustým městským provozem, neustále zastavovat a rozjíždět se.

Nová převodovka DCT je odladěna pro nejnovější motory 2,0 EcoJet, které jsou k dispozici ve verzích 107 kW (145 k)/350 N.m a 125 kW (170 k)/380 N.m. Motor 2.0 EcoJet je ve všech variantách vybaven turbodmychadlem s variabilní geometrií lopatek, které zajišťuje plynulejší jízdu a větší pružnost v nízkých otáčkách. To napomáhá k nižší spotřebě paliva v reálných podmínkách.

Talento je k dispozici s různými typy karoserií - jako dodávka s nízkou nebo vysokou střechou a krátkým nebo dlouhým rozvorem, ve verzi Crew Cab se šesti sedadly, přepážkou a velkým nákladovým prostorem, jako kabina určená pro jakoukoli přestavbu a nově také ve verzích Combi a Panorama N1 určených pro až šest cestujících. Velikost nákladového prostoru je od 5,2 do 8,6 m3, celková hmotnost 2,8 až 3 t a užitečná hmotnost až 1,3 t.

Uvedením převodovky DCT a nových verzí Combi a Panorama N1 se nabídka rozrůstá o 22 nových verzí. Navíc s příchodem těchto verzí se Talento objevuje v nových limitovaných edicích Business Edition a Exclusive Edition se všemi karosářskými variantami s výbavou navíc za výhodnější cenu.

Datum zveřejnění

9.2.2021

Zdroj informací

Fiat Professional

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2409 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál