Servind

VCHD Cargo inovovala flotilu

VCHD Cargo inovovala flotilu

Přepravní společnost VCHD Cargo díky investicím do vozové techniky snížila průměrné stáří své flotily na 2,5 roku. Jen v prvním pololetí tohoto roku pořídila tažná a přípojná nákladní vozidla v celkové hodnotě přes 150 milionů korun. Inovovaná flotila je zárukou kvalitního doručování a zároveň vytváří komfortní pracovní prostředí pro řidiče.

VCHD Cargo vlastní vozový park čítající na 230 vozidel. Nákladní motorová vozidla – tahače, nosiče kontejnerů a přípojná vozidla - jsou udržována v bezvadném technickém stavu tak, aby vytvořila ty nejlepší podmínky pro vysokou kvalitu poskytovaného servisu.

Společnost má na svoji techniku vysoké nároky a vozidla starší než 4 roky pravidelně obnovuje za nejmodernější modely. Jen v letošním roce společnost pořídila do své flotily 45 vozidel v celkové hodnotě 150 milionů korun.

„Zakládáme si na tom, že jsme vizitkou našich zákazníků a jejich výrobky přepravujeme v kvalitních kamionech, které umožňují našim profesionálním řidičům co nejlépe vykonávat jejich náročné povolání. Letošní investice do obnovy naší flotily už nyní dosáhly loňského maxima, přitom do konce roku 2023 ještě očekáváme dodání dalších objednaných tažných a přípojných vozidel,“ říká Ing. Petr Kozel, CEO a předseda představenstva VCHD Cargo.

VCHD Cargo je specialistou na dálkové mezinárodní linkové přepravy do celé Evropy. Na jejich trasách rotují kamiony značek Volvo, Scania, Mercedes-Benz a MAN s kvalitní výbavou zaručující profesionálním řidičům vysoký komfort.

„Při pořizování techniky volíme takové výbavové pakety, které obsahují bezpečnostní prvky, usnadňují komunikaci řidiče a mají vysokou uživatelskou hodnotu, protože se pro naše řidiče stávají jakýmsi druhým domovem. Zároveň všechny značky interně vyhodnocujeme jak s ohledem na ekonomiku provozu, náročnost údržby, spolehlivost, tak i co se zkušeností řidičů z každodenního provozu týče. Zároveň si vybíráme takové dodavatele, u kterých je zaručena možnost rychlého vyřešení poruchy či nehody i v zahraničí, protože většina našich tras vede za hranice České republiky,“ vysvětluje Petr Kozel.

VCHD Cargo v letošním roce pořídila například tahače MAN TGX a Volvo FH a nosiče kontejnerů MAN TGX, Volvo FH a Mercedes-Benz Actros. Novým přírůstkem je také MAN TGX 26.470 6x2 LL CH, nový model, který společnost zařadila do své flotily v loňském roce jako tahač a letos i jako nosič kontejnerů se třemi nápravami. Vozidlo pohání motor o výkonu 346 kW a je vybavené nejvyšší možnou kabinou.

VCHD Cargo má ve své flotile i výměnné nástavby, které používá zejména pro své zákazníky z oblasti logistiky, a nově je nabízí také ke krátkodobému pronájmu. Všechna vozidla společnosti jsou potom vybavena pro přepravy nebezpečného nákladu podle dohody ADR.

Datum zveřejnění

29.8.2023

Zdroj informací

VCHD Cargo

Foto: VCHD Cargo

 

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2616 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál