Servind

Nexen zvítězil v testu letních pneumatik

Nexen zvítězil v testu letních pneumatik

Výrobce pneumatik Nexen Tire oznámil, že jeho pneumatiky N'Fera Sport obsadily první místo v testu letních pneumatik časopisu německého autoklubu Auto Club Europa (ACE) Lenkrad. ACE má přibližně 600 000 členů a nabízí celou řadu služeb, jako je program podpory řidičů nebo silniční podpora.

Experti testovali Volkswagen Golf 8 s devíti letními pneumatikami z Evropy i Severní Ameriky a dospěli k závěru, že N'Fera Sport obstála nejlépe v řízení za mokra i sucha, testech brždění i hlučnosti. Pneumatika, která byla vyrobena v evropském závodě Nexen Tire u Žatce, získala výborné hodnocení i v dalších kategoriích, takže vyšla z testu s nejvyšším celkovým hodnocením.

První místo Nexenu v testu pneumatik časopisu ACE Lenkrad se řadí k výborným výsledkům v německých testech ADAC a Auto Bild, které také hodnotily N'Fera Sport jako „velmi doporučitelné. “

„Nejnovější testy ACE Lenkrad nás velmi potěšily. Ukazují, že kvalita a technologie společnosti Nexen Tire pokročily na úroveň srovnatelnou s ostatními prémiovými světovými značkami. Budeme i nadále pracovat na výrobě pneumatik, které jsou bezpečné, vysoce výkonné a šetrné k životnímu prostředí," řekl globální ředitel společnosti Nexen Tire Travis Kang.

Datum zveřejnění

8.4.2021

Zdroj informací

Nexen Tire

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2855 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál