Servind

R-M® uvádí Refinity™, digitální platformu navrženou pro zvýšení výkonu a profitability lakovny

R-M® uvádí Refinity™, digitální platformu navrženou pro zvýšení výkonu a profitability lakovny

Refinity™ je bezpečná cloudová platforma pro zákazníky R-M z celého světa. Nabízí jim unikátní a ucelené digitální řešení, které je navrženo pro řízení výkonu a profitability lakovny.

Několik aplikací v šesti kategoriích poskytuje uživatelům vše od předních systémů pro shodu barev, průkopnických digitálních školicích nástrojů a analýzy ziskovosti po partnery, kteří mohou podpořit jejich podnikání.

V současné době musí lakovny při svých každodenních činnostech používat řadu různých softwarů na různých systémech, což vede k neefektivnímu využití času a zdrojů. Refinity je navrženo, aby podpořilo efektivitu tím, že uživatelům nabízí jediné místo pro všechny jejich digitální nástroje, s jednoduchým a bezpečným přístupem z jakéhokoliv zařízení, které je připojeno k internetu. Aktualizace a údržba softwaru jsou prováděny automaticky, lakovny tak vždy používají nejnovější verzi.

„S Refinity nabízíme našim zákazníkům špičkovou cloudovou platformu, která jejich podnikání připravuje na budoucnost. Refinity začleňuje všechna nezbytná řešení pro podnikání, která potřebují, do nabídky jednoho místa s jednoduchým uživatelským rozhraním, které bylo navrženo pro prostředí lakovny. Díky využívání technologie cloud computingu je Refinity řízeno, udržováno a aktualizováno centrálně. Uživatelé tak získávají jednu platformu, která vyžaduje pouze jedno nastavení a jedno heslo pro přístup do ní,“ říká Fabien Boschetti, ředitel pro globální marketing v BASF Automotive Refinish Coatings Solutions.

Více informací naleznete zde:

https://www.discover-refinity.rmpaint.com/

https://www.youtube.com/watch?v=Gojjs2J2D7k&t=6s&ab_channel=R-MPaint

Importérem značky R-M pro Českou republiku je společnost Bučan s.r.o.

 

Datum zveřejnění

17.03.2022

Zdroj informací

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2533 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál