Servind

Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 SUV

Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 SUV

Zimní pneumatika Hakkapeliitta R5 SUV, vybavená stejnými bezpečnostními prvky a moderními technologiemi jako verze pro osobní vozidla Hakkapeliitta R5, poskytuje optimalizovanou stabilitu, životnost a odolnost vůči opotřebení a spolehlivě a přesné zvládá i vysoké zatížení.

Směs pryže uzpůsobená pro SUV užití zajišťuje větší stabilitu a odolnost. Tuhá směs pryže funguje v širokém rozpětí teplot a zaručuje vynikající odolnost vůči opotřebení, bezpečnou přilnavost a stabilní ovladatelnost. Pneumatika Nokian Hakkapeliitta R5 SUV má silnou stavbu, která zvyšuje jízdní stabilitu a odolnost.

V zimním počasí čelí řidiči mnoha náročným situacím, od zasněžených a zledovatělých silnic až po velké trhliny a výmoly vzniklé v důsledku střídání mrznutí a tání, které oslabují a poškozují asfalt.  Stejně jako u všech svých SUV pneumatik použila společnost Nokian Tyres u pneumatiky Hakkapeliitta R5 SUV svou revoluční technologii silných aramidových bočnic.

Technologie aramidových bočnic zajišťuje odolnost a ochranu v náročných jízdních podmínkách. Pevné, syntetické aramidové vlákno použité ve směsi pryže zpevňuje bočnice pneumatiky. Díky němu je pneumatika odolnější vůči průrazům a průpichům, které by ji jinak mohly poškodit. Náhodné poškození pneumatiky může vést k vysokým následným výdajům, ale aramidové bočnice mohou poškození pneumatiky zcela zabránit.

Datum zveřejnění

16.08.2022

Zdroj informací

Nokian Tyres

Foto: Nokian Tyres

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2132 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál