Servind

Nabídka značky QWP se neustále rozšiřuje

Nabídka značky QWP se neustále rozšiřuje

Sortiment exkluzivní značky QWP v nabídce Swiss Automotive Group CZ se nadále postupně rozšiřuje. Jen za posledních pět měsíců do skladového sortimentu značky přibyly brzdové hadice, poloosy, autožárovky a před nedávnem i pružné členy výfukového potrubí, tedy „vlnovce“.

Brzdové hadice QWP jsou konkrétní aplikaci délkově i tvarově přesně přizpůsobené gumové hadice opatřené všemi potřebnými koncovkami, úchyty či podložkami, případně jsou doplněné i přesně tvarovanými kovovými trubkami. K výrobě hadic je používána vysoce odolná pryž a přesně dimenzované kovové části, aby každý díl maximálně odpovídal originálu.

Poloosy QWP doplňují již dříve nabízené homokinetické klouby a jejich manžety a ve většině případů jsou dodávány i s potřebným montážním příslušenstvím. Jsou vyráběny z osvědčených kvalitních materiálů a předepsanými technologickými procesy. Jejich významnou prodejní výhodou je navíc fakt, že jsou prodávány bez zálohy na starý díl, což mechanikům přináší vedle finanční také značnou časovou úsporu.

Základní nabídku autožárovek QWP tvoří tři desítky položek. Nejpoužívanější halogenové žárovky H4 a H7 doplňují i méně obvyklejší typy jako H1, H3 či H11 a řada malých (tzv. pomocných) žárovek, z nichž většina je dodávána v praktickém balení v krabičkách po deseti kusech. Vrcholem nabídky jsou xenonové výbojky pro hlavní světlomety řady PREMIUM+30% XENON se světelným výkonem 3200 lumenů, barvou světla 4300 Kelvinů, homologací E11 a teplotní použitelností od -40 °C do 115 °C.

Od října má SAG CZ skladem také 25 nejžádanějších položek univerzálních pružných dílů výfuku. Jedná se o vlnovce s vnitřním opletením různých průměrů i délek v provedení s krátkou či univerzálnější dlouhou přírubou, která umožňuje variabilní použití. Stejně jako ostatní produkty QWP, nabízí vysokou kvalitu a 100% funkčnost za férovou cenu.

Díky nedávnému připojení na nový distribuční sklad skupiny Swiss Automotive Group v Maďarsku mají zákazníci společnosti SAG CZ nyní k dispozici prakticky kompletní nabídku značky QWP. Nově tak mohou objednávat např. turbodmychadla, žhavicí svíčky, startéry, alternátory a mnoho dalších dílů.

Značka QWP byla na trh poprvé uvedena v roce 2006 s cílem nabídnout kvalitní náhradní díly za rozumnou cenu. Aktuální černo-červený design využívá už 21 produktových skupin od brdových či podvozkových dílů až po stěrače. Na český trh jsou tyto produktové skupiny uváděny postupně od září 2020. Veškeré produkty QWP splňují všechny nároky OE specifikací i potřebné normy pro evropský nezávislý trh a jsou oblíbené ve všech zemích, kde má skupina SAG své aktivity.

Veškeré produkty značky QWP jsou dohledatelné v e-shopu Connect (www.shop.sag.cz).

Datum zveřejnění

25.11.2022

Zdroj informací

SAG

Foto: SAG

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2446 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál