Servind

QWP nově nabízí i startéry a alternátory

QWP nově nabízí i startéry a alternátory

Sortiment značky QWP, který na český trh přináší prodejny SAG, se od svého představení na podzim roku 2020 neustále rozšiřuje. Minulý rok tak do skladového sortimentu přibyly např. poloosy, autožárovky, brzdové hadice nebo pružné členy výfukového potrubí. A od začátku letošního roku mají čeští mechanici k dispozici už prakticky kompletní nabídku značky QWP, včetně např. turbodmychadel, žhavicích svíček, servořízení nebo startérů a alternátorů.

Repasované startéry a alternátory QWP pocházejí od prověřeného evropského dodavatele a garantují vysokou kvalitu odpovídající standardům OE. Pro maximální usnadnění montáže je řada těchto dílů dodávána jako „plug & play“, tedy se všemi potřebnými komponentami pro jednoduchou instalaci. Navíc je repase mnohem šetrnějším výrobním procesem než výroba nových dílů, protože se výrazně snižuje spotřeba energie i materiálu.

Poloosy QWP doplňují již od začátku nabízené homokinetické klouby a ve většině případů jsou dodávány i s potřebným montážním příslušenstvím. Jsou vyráběny z osvědčených kvalitních materiálů a předepsanými technologickými procesy. Jejich významnou prodejní výhodou je navíc fakt, že jsou prodávány bez zálohy na starý díl, což mechanikům přináší vedle finanční také značnou časovou úsporu.

Základní nabídku autožárovek QWP tvoří tři desítky položek. Nejpoužívanější halogenové žárovky H4 a H7 doplňují i méně obvyklejší typy jako H1, H3 či H11 a řada malých (tzv. pomocných) žárovek, z nichž většina je dodávána v praktickém balení v krabičkách pro deseti kusech. Vrcholem nabídky jsou xenonové výbojky pro hlavní světlomety řady PREMIUM+30% XENON se světelným výkonem 3200 lumenů, barvou světla 4300 Kelvinů, homologací E11 a teplotní použitelností od -40 °C do 115 °C.

Skladem je také 25 nejžádanější položek univerzálních vlnovců s vnitřním opletením, tedy pružných dílů výfuku různých průměrů i délek. V nabídce jsou ve dvou provedeních, tedy s krátkou či univerzálnější dlouhou přírubou která umožňuje variabilní použití.

Značka QWP byla na evropský trh poprvé uvedena v roce 2006 s cílem nabídnout kvalitní náhradní díly za rozumnou cenu. Aktuální černo-červený design využívá celá řada produktových skupin od brdových či podvozkových dílů až po stěrače. Produkty QWP splňují všechny nároky OE specifikací i potřebné normy pro evropský nezávislý trh a jsou oblíbené ve všech zemích, kde má skupina SAG své aktivity. Veškeré dostupné díly QWP jsou dohledatelné v e-shopu Connect (www.shop.sag.cz).

Datum zveřejnění

13.3.2023

Zdroj informací

SAG

Foto: SAG

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2232 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál