Servind

Ocenění pro dvouhmotový setrvačník Valeo

Ocenění pro dvouhmotový setrvačník Valeo

Valeo bylo vybráno jako výherce ceny Automotive News PACE Award 2022 na nedávném předávání cen 19. září za dvouhmotový setrvačník.

Prestižní ocenění Automotive News PACE Award vyzdvihuje dodavatele automobilového průmyslu za vynikající inovace, technologický pokrok a obchodní úspěchy. Za rok 2022 jej získal dvouhmotový setrvačník Valeo Pendulum Gen. 2.

Dvouhmotový setrvačník Valeo byl uznán jako důležitá inovace v automobilovém průmyslu, která pomáhá snižovat hluk, vibrace a nepravidelnost chodu (NVH) související s mechanismem spouštění a zastavování hybridních vozidel. Tato technologie je nezbytná pro provoz hybridních vozidel, protože vyžadují výkonný systém filtrování pro udržení dlouhé životnosti vozidla a jízdního komfortu.

Valeo ukazuje, že jeho technologii oscilačních tlumičů Pendulum Damper lze použít k vývoji řešení, jenž snižují emise znečišťujících látek u vozidel s hybridním pohonem a ve vozidlech s elektrifikovanými dvouspojkovými převodovkami (DCT).

Elektrifikace vozidel vyžaduje inovace jako je tato. Valeo se na tuto transformaci začalo připravovat před více než 10 lety investicemi do výzkumu a vývoje i do výrobní kapacity.

Xavier Dupont, prezident obchodní skupiny Powertrain Systems společnosti Valeo, k tomu řekl: „Dvouhmotový setrvačník druhé generace je skutečným převratem a poskytuje zákazníkům cenově dostupná a pohodlná řešení pro snížení emisí CO2 a také NVH u hybridních vozidel. Kromě toho snižujeme množství surovin použitých při jeho výrobě v souladu s naší uhlíkově neutrální strategií CAP50. Ocenění PACE naplňuje hrdostí všechny týmy Valeo, které se zavázaly vyvíjet technologická řešení pro automobilový průmysl dnes i v budoucnu.“

Už 28. ročník PACE Awards vyhlašují Automotive News. Soutěže se mohou zúčastnit dodavatelé, kteří přispívají produkty, procesy, materiály nebo službami přímo ve výrobě osobních nebo nákladních automobilů. Ocenění Automotive News PACE Award je celosvětově uznáváno jako průmyslový standard pro inovace. Po důkladném posouzení nezávislou porotou získalo Valeo cenu Automotive News PACE Award 2022.

 Jako přední specialista na aftermarket se Valeo Service zavázala dodávat dvouhmotové setrvačníky, které splňují očekávání trhu. To zahrnuje poskytování jedno z nejlepších pokrytí na trhu, kde má Valeo rostoucí zastoupení u OE. Nabídku dvouhmotového setrvačníku doplňuje Valeo FullPack DMF™, což vytváří dokonalé řešení pro evropský nezávislý trh s náhradními díly, a to vše v jednom balení!

Datum zveřejnění

16.3.2023

Zdroj informací

Valeo

Foto: Valeo

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2762 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál