Servind

Systém orbitálního leštění 3M Perfect-It

Systém orbitálního leštění 3M Perfect-It

Systém orbitálního leštění 3M Perfect-It obsahuje profesionální sadu nástrojů, lešticích past, molitanů a vlněných kotoučů.

Sada obvykle používaná v detailingových dílnách přepracovaná pro profesionální využití v autoopravárenství. Netradiční, ale vítaná změna v procesu, která umožní dosáhnout vysoký lesk bez hologramů a jiných vad.

Jeden z nejobávanějších kroků v opravách automobilů byl proměněn v krok, který zvládne každý na první pokus. Systém je navržený tak, aby spolupracoval – snadno použitelná leštička se speciálně upravenými pastami a lešticími molitany pro daný druh leštění. Technici se již nemusejí bát hologramů, spálení nebo jiných nástrah běžných u tradičních rotačních lešticích systémů.

Kombinovaný kruhový a oscilační pohyb 3M Perfect-It

Orbitální leštičky eliminují obávané hologramy ve srovnání s tradičními rotačními leštičkami. Ve spojení se speciálně navrženými molitany od 3M, pastami a leštěním můžete očekávat konzistentní vysoce kvalitní povrch, a to ať už při velké nebo malé práci.

3M Perfect-It Orbital leštící system byl navržen tak, aby pomáhal, poskytoval elegantní a konzistentní výsledek na jakékoli úrovni dovedností - pro lakýrníka, detailistu, nováčka nebo zkušeného odborníka. Umožňuje získat prakticky bezchybný povrch bez obav ze spálení na čerstvých lacích. Systém byl navržen pro eliminaci oprav procesu leštění bez narušení doby opravy. S tímto systémem proces lakování nebude poničen v závěrečných fázích opravy.

Datum zveřejnění

22.3.2023

Zdroj informací

Interaction

Foto: Interaction

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2245 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál