Servind

Představujeme Mercedes-Benz StarParts

Představujeme Mercedes-Benz StarParts

Nejen v České republice se neustále rozšiřuje vozový park.  Domácnosti mají dnes běžně dvě i více aut. Skutečností ovšem je, že se často jedná o starší vozidla, což přináší nároky na jejich údržbu a servis.

Počínaje rokem 2022 jsme proto nabídku pro nezávislé autoservisy doplnili o novou řadu náhradních dílů pro osobní automobily Mercedes-Benz StarParts. Tato nejnovější varianta náhradních dílů je určena zejména pro auta starší pěti let a modely, které se již nevyrábí.

Co přesně Mercedes-Benz StarParts ale znamená?

Mercedes-Benz StarParts nabízí náhradní díly pro servis osobních vozidel Mercedes-Benz starších pěti let, tedy vozidel, která již mají nižší tržní hodnotu. Náš sortiment je určen zákazníkům, kteří vlastní Třídy A, B, C, E, E kupé, M/GLE, R, S a modely GL, GLA, GLK, GLE kupé, CL, CLA, CLK, CLS, SL, SLK, a zahrnuje následující kategorie náhradních dílů: brzdové kotouče a destičky, olejové, vzduchové a palivové filtry a filtry převodovky, zapalovací a žhavicí svíčky, baterie a stěrače.

Vynikající poměr kvalita/cena

Díly Mercedes-Benz StarParts jsou cenově až o 25 % výhodnější než řada Originálních dílů Mercedes-Benz. Cenového zvýhodnění jsme dosáhli použitím alternativních materiálů, omezením příplatkových prvků (např. odstraněním senzoru opotřebení na stěračích) a standardizací některých variant. Tím dosahujeme většího objemu produkce. Přesto však všechny naše náhradní díly vždy splňují nejvyšší požadavky na kvalitu, na kterou jste u nás dlouhodobě zvyklí. Díly Mercedes-Benz StarParts jsou distribuovány autorizovanými servisy a lze je objednat prostřednictvím platformy B2B Connect (skrze aplikaci WebParts).

Tradice a nekompromisní kvalita

Zákazníci i mechanici mohou našim dílům s klidem důvěřovat. Zkušenosti značky Mercedes-Benz v oblasti konstrukce vozidel totiž sahají až do samotných počátků automobilové historie. Díly StarParts jsou navíc vyvinuty a testovány v souladu s přísnými normami kvality a bezpečnosti společnosti Mercedes-Benz.

Výhody dílů Mercedes-Benz StarParts:

  • Vysoká kvalita za atraktivní cenu.
  • Záruční podmínky stejné jako u Originálních dílů Mercedes-Benz.
  • Stejný objednávkový systém a procesy jako pro Originální díly Mercedes-Benz.
  • Vyvinuty speciálně pro vybrané modelové řady: zaručují vysokou úroveň funkčnosti a tvarové přesnosti.
  • Splňují přísné standardy kvality a bezpečnosti Mercedes-Benz.
  • Dostupnost a široká nabídka (již kolem 200 jednotlivých dílů), kterou neustále navyšujeme.

Originální díly z výroby Továrně namontované díly lze nahradit cenově výhodnějšími součástkami, které jsou dodávány výrobcem vozidla a jsou opatřeny ochrannou známkou s hvězdou. Díky tomu si může vozidlo zachovat svou hodnotu.

Chcete vědět víc?

Obraťte se na autorizovaný servis Mercedes-Benz a ověřte si kvalitu i cenu dílů StarParts. Objednávat můžete v servisu nebo na webových stránkách B2B Connect skrze aplikaci Webparts.

Datum zveřejnění

19.5.2023

Zdroj informací

Mercedes-Benz

Foto: Mercedes-Benz

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2426 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál