Servind

Valeo na IAA Mobility 2023 vystaví inovace

Valeo na IAA Mobility 2023 vystaví inovace

Valeo v Mnichově na IAA Mobility, jednom z nejdůležitějších veletrhu v oblasti mobility, udržitelného rozvoje a technologií, vystaví své technologie pro softwarově definované vozidlo a budoucnost mobility. Od 4. do 8. září 2023 bude Valeo v hale A2 ve stánku C10.

Jako technologická firma v epicentru revolucí utvářejících mobilitu a světová jednička v technologiích definujících její budoucnost je Valeo odhodláno učinit ekologičtější a bezpečnější mobilitu dostupnější po celém světě. Valeo představí svá technologická řešení, od hardwaru po software, na podporu transformace autoprůmyslu.

Valeo nabízí kompletní řadu výrobků pro všechny úrovně elektrifikace - od nízkého napětí 48 V až po vysoké napětí. Se standardními a modulárními platformami podporuje Valeo elektrifikaci mobility nejen pro auta, ale také pro kola, dvou a tříkolky nebo lehké čtyřkolky.

Na veletrhu IAA Mobility 2023 Valeo představí svou novou eAxle 6 v 1, která spojuje měnič napětí, palubní nabíječku, DC/DC měnič, distribuční jednotku, elektromotor a reduktor, přičemž využívá odborné znalosti v oblasti hardwaru a softwaru pro optimální integraci do vozidla.

Na stánku Valeo bude také jako spoluvystavovatel firma Clean Motion s vozidlem EVIG, tříkolovým doručovacím droidem poháněným elektrickou jednotkou Valeo e-access a solárními panely. EVIG nabízí ideální řešení pro rozvoz zásilek v městském prostředí díky svému vynikajícímu poměru hmotnosti vzhledem k objemu nákladu a flexibilnímu nákladovému prostoru, stejně jako díky svým službám umožňujícím konektivitu.

Protože elektrifikace nemůže být efektivní bez promyšleného tepelného managementu. Valeo poskytuje nejlepší technologii pro zajištění výkonu akumulátoru, životnosti a bezpečnosti, jakož i pro zajištění pohodlí cestujících s minimálním dopadem na dojezd. Valeo v Mnichově představí efektivní, kompaktní a inteligentní tepelné čerpadlo Smart Heat Pump. Díky softwaru a plné integraci komponent s chladivem a s chladicí kapalinou zjednodušuje montáž do vozidel a uvolňuje víc místa pod kapotou.

Budoucí vozy se budou odlišovat bezproblémovou konektivitou, intuitivním uživatelským rozhraním a cennými funkcemi pro automatické řízení a parkování. Valeo se svým zaměřením na ochranu cestujících a vytvoření pohodlného interiéru vystaví na svém stánku svůj koncept zvaný Cocoon a ukáže své špičkové produkty v oblasti asistenčních systému pro bezpečnou a příjemnou cestu.

Jako světová jednička v asistenčních systémech (ADAS) nabízí Valeo nejširší portfolio senzorů na trhu a všechny technologie, které splňují potřeby softwarově definovaného vozidla. Vyvíjí například kompletní softwarové řešení na bázi umělé inteligence pro zpracování signálu ze senzorů a kamer, počítačové vidění, fúzi dat a ovládání vozidla. Tento softwarový blok poběží na centrální řídící jednotce doplněné o zónové řídící jednotky, které také má v portfoliu. Ve spolupráci s automobilkou BMW a telekomunikační firmou Deutsche Telekom Valeo na svém stánku představí dálkové ovládání vozu pro parkovací manévry.

Osvětlení se stává klíčovým vně i uvnitř vozidla, aby se zlepšila signalizace a bezpečnost, zlepšil se zážitek z jízdy, ale také posílila komunikace a branding automobilky. I zde jsou hardwarové a softwarové technologie jádrem řešení Valeo. Skupina Valeo vyvinula digitální dvojče, aby pomohla automobilkám řídit charakteristiky osvětlení s více LED diodami, integrovat specifikace vozidla a poskytovat v reálném čase ucelenou vizualizaci designu.

Valeo se zavázalo, že bude v roce 2050 uhlíkově neutrální a bude chránit přírodní zdroje přijetím zásad oběhového hospodářství. To začíná ve fázi koncepce produktu výběrem správného materiálu, technologie a designu. Na veletrhu IAA Mobility 2023 představí Valeo novou řadu plochých stěračů pod obchodní značkou Canopy se specifickou pryží a v kartonovém balení. Je to první stěrač navržený ke snížení emisí CO2 o 61 % ve srovnání s nejprodávanějším typem stíracích lišt Valeo na evropském trhu, vyrobeném v Asii se syntetickou gumou a baleném v plastovém obalu.

Na veletrhu Valeo ukáže i PureLight, nový koncept světlometů navržených s materiály z biologických zdrojů a vyrobených aditivní metodou. Nový koncept umožňuje opravu a opětovné použití materiálů pro minimalizaci jeho hmotnosti a prodloužení jeho životního cyklu.

Datum zveřejnění

30.8.2023

Zdroj informací

Valeo

Foto: Valeo

 

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2469 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál