Servind

DEZENT a DOTZ 4x4 představují podzimní novinky

DEZENT a DOTZ 4x4 představují podzimní novinky

Mezi motoristy nejvyhledávanější značka litých kol na trhu náhradních dílů v České republice DEZENT na podzim potěší oči všech účastníků silničního provozu šesti novými designy litých kol, které vozům dodají decentní eleganci i v zimě. Novinky jsou pro mnoho vozů k mání se schválením ECE v originálním rozměru, který není třeba zapisovat do TP vozidla.

První novinka od značky DEZENT, design AR, se vyznačuje lehkým elegantním dvoupaprskovým designem symetrických paprsků. Díky tomu se kolo dokonale hodí pro éru elektrické mobility. Je k dispozici ve velikostech od 18“ do 20“ a umí snadno individualizovat vzhled moderních elektromobilů jakými jsou Ford Mustang Mach-E, Renault Megane E-Tech, Volkswagen ID.3, Cupra Born, Mercedes-Benz EQA a EQB, stejně jako Polestar 2, Volkswagen ID. Buzz, Škoda Enyaq iV, Volkswagen ID.5, BMW i4 nebo Tesla Model 3. Design DEZENT AR je k dispozici v designové variantě black, která vozu dodá čistý sportovní vzhled, nebo v kombinaci leštěné čelní plochy a černého laku. Se schválením ECE v originálním rozměru a výjimečně odolným třívrstvým lakem, který chrání kolo i v zimě, mohou motoristé bez obav vyrazit do zimního provozu. Schválení ECE má mj. např. pro vozy Ford Puma, BMW 3, Škoda Kodiaq, Kia Niro, Hyundai Kona, Mazda3, Volvo V60 a mnoho dalších.

Nejvýraznější letošní novinkou je masivní pětipaprskové kolo DEZENT KB vyzařuje nadmíru vizuální dynamiky počínaje konkávní středovou částí přes zakřivené, rozšiřující se paprsky. Nový přírůstek do portfolia značky DEZENT je dostupný v klasickém stříbrném odstínu a v kombinaci černého laku a leštěné čelní plochy. V rozměrech od 16“ do 19“ mohou svá vozidla ozdobit dynamickou novinkou DEZENT KB například majitelé Volkswagenů T-Cross, Polo, Golf nebo T-Roc, Hyundai Santa Fe a i30, Kia Sorento, Ceed nebo Niro, Volvo XC40, XC60 a V90 Cross Country, stejně jako elektrických a hybridních modelů jako jsou Volkswageny ID.3, ID.4 a ID.5, Hyundai Ioniq, Kia EV6, MG 4, BMW i4, Cupra Born nebo Škoda Enyaq iV. Schválení ECE má mj. pro vozy Audi Q5, Cupra Formentor, Škoda Octavia a Superb, Volkswagen Golf a další.

Dělat těžkou práci a přitom dobře vypadat se vzájemně nevylučuje jak působivě dokazuje nový design DEZENT KC. Klasický design dvojitých paprsků v kombinaci s unikátním šestiděrovým uchycením poskytuje nejen nosnost až 1350 kg, ale také dodává individuální tvář terénním vozům, pick-upům i dodávkám. S kolem DEZENT KC, které je k dispozici ve velikostech od 16“ do 18“ v provedení black a dark, mohou i velká vozidla jako Toyota Land Cruiser, Toyota Hilux, Mercedes-Benz Sprinter a Mitsubishi L200, nebo Isuzu D-Max, Nissan Navara, Renault Alaskan a Volkswagen Crafter. nabídnout atraktivní doplněk každodenního života. DEZENT KC dodá vozidlu nový švih ve verzi s černým lakem nebo v jeho kombinaci s leštěnou čelní plochou. Schválení ECA má mj. pro vozy Ford Ranger, Mitsubishi L200 aToyota Land Cruiser.

Podívejme se ještě na podzimní novinku z produkce ALCARu z řady DOTZ 4x4, která se svým vzhledem i zaměřením na první pohled odlišuje. Jejím přirozeným prostředím není čistá silnice, ale drsný terén. Někdo by si mohl pomyslet, že je tento kousek, poprvé v bronzovém laku, do terénu až příliš hezký. Ale to by se mýlil, protože právě na nezpevněných cestách se kola řady DOTZ 4x4 cítí jako ryba ve vodě. A platí to i pro design Dakar s novým bronzovým odstínem. Bez námahy zvládá ty nejnáročnější terénní výzvy a přitom stále dobře vypadá a vizuálně doplňuje mnoho těžkých nebo středně velkých SUV a terénních vozů od předních výrobců, jakými jsou například Ford Ranger, Nissan Patrol, Mitsubishi Pajero, Toyota Land Cruiser, Land Rover Range Rover a další.

S nosností 1150 kg je jednodílné kolo DOTZ Dakar bronze odolným partnerem na všech výpravách, což potvrzuje již první pohled na jeho robustní provedení. Tomuto kolu vůbec nevadí drsné túry přes lomy nebo štěrkovny. Navíc boduje svou robustní elegancí i při každodenním používání na standardních silnicích. DOTZ Dakar bronze je všem vyznavačům terénních vozů k dispozici v rozměru 7x16“.

Datum zveřejnění

22.9.2023

Zdroj informací

ALCAR

Foto: ALCAR

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2658 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál