Servind

Oprava autoelektroniky - Moderní a dynamická služba

Oprava autoelektroniky - Moderní a dynamická služba

Pokud autoelektrikář za pomoci diagnostického přístroje, osciloskopu a proměření kabeláže vyhodnotí, že defekt může být v konkrétní jednotce, přichází místo nákupu nové jednotky na řadu specializovaná firma, která nabízí kvalitní a rychlé řešení.

Opravy u specialistů se vyznačují spolehlivým vstupním a výstupním testováním, při kterém se simuluje chování vozidla a všechny relevantní funkce jednotky. Slepá výměna komponentů by neměla přicházet v úvahu. Tento certifikovaný postup je předpokladem pro poskytnutí dvouleté záruky.

Výhody oprav tkví také v tom, že při opravě originálního dílu odpadá přenos softwaru z původní jednotky a není zapotřebí konfigurace často realizovatelné pouze ve značkovém servisu. Spoří se tak čas a další náklady, řešení je tudíž plug & play.

A co vše lze opravit?

Hitem před zimním provozem vozidla je oprava jednotky Haldex pro pohon všech kol a třeba nezávislého topení.

Opravit lze ale prakticky každou elektroniku: od ABS, jednotek motoru a automatických převodovek, přes přístrojové štíty, multimédia, ovládání klimatizace, servořízení, centrální elektroniky až třeba po škrticí klapky. A to z většiny osobních vozů a vybraná zařízení z nákladních automobilů a motorek.

Mluvíme-li o starších dílech z youngtimerů nebo oldtimerů, komponenty se již nevyrábí a jejich opravou se stává vozidlo znovu pojízdné.

Specializovaná firma by měla nabídnout také rychlé řešení. Časová úspora může začít komfortním Express vyzvednutím defektního dílu přímo u zákazníka, kdy může již následující den následovat vstupní test. Doby realizace oprav začínají na 1-3 dnech, složitější závady se daří odstranit do 5-7 pracovních dní.

Volit alternativu ve formě opravy autoelektroniky je po všech stránkách výhodné!

Výhody oprav v ecu.de:

- levnější než nový díl

- záruka jako na nový díl

- bez nutnosti dalšího programování

- u funkčního dílu lehčí stanovení příčiny závady na vozidle

- doporučení pro další postup

Neváhejte nás kontaktovat

 www.ecude.cz

 Expertní hotline: +420 778 00 11 88

 E-Mail: info@ecu.de

Datum zveřejnění

21.11.2023

Zdroj informací

Bc. Tomáš Pokorný

Foto: ecu.de

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2333 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál