Servind

Louda Auto přichází do Prahy

Louda Auto přichází do Prahy

Jeden z nejúspěšnějších prodejců značky Škoda Louda Auto přichází do Prahy. Kromě prodeje vozů značek Škoda, Volkswagen a Volkswagen užitkové vozy vč. jejich autorizovaného servisu přináší unikátní služby včetně carsharingu a prodeje ojetých vozů Škoda Plus a Das Welt Auto.

Společnost Auto Louda, jeden z největších dealerů vozů Škoda a dalších značek koncernu Volkswagen, otevírá svou již desátou provozovnu, a to na velmi lukrativním místě v Praze v Kolbenově ulici v Hloubětíně. Zde firma věří v potenciál pro budoucí rozvoj i možnost oslovení klientů z oblasti Prahy-východ, kde není zastoupení značek Škoda a Volkswagen tak silné. Nový areál byl vybudován na pozemcích, které společnost Auto Louda odkoupila s využitím budov, které zde dříve měly v pronájmu společnosti Charouz a Auto Enge.

Majitel firmy Pavel Louda vysvětluje, jak chce uspět na nasyceném trhu v Praze: „Nabídneme osobní přístup v rámci rodinné firmy. Za tím k nám zákazníci jezdí do Poděbrad i do dalších našich prodejen a věřím, že stejně tak to ocení i zákazníci v Praze a jejím okolí.“

Benefity pro zákazníky

Svým zákazníkům chce Auto Louda nabídnout kratší objednací doby než jsou obvyklé, tedy do pěti dnů namísto dvou týdnů. Unikátní bude i nabídka zapůjčení náhradního vozu už na jednu hodinu s cenami od 49 Kč/hod za vůz Škoda Citigo. Kromě toho bude pro zákazníky připravena možnost odvozu zdarma do míst v okolí (například na Černý Most) a opět přivezení zpět.

Společnost Louda Auto působí na trhu v České republice od roku 1992. V osmi městech (Poděbrady, Pardubice, Kolín, Liberec, Teplice, Svitavy, Brno, Praha) nabízí komplexní služby v rámci autorizovaného prodeje a servisu především vozů Škoda a dalších značek koncernu Volkswagen Group. Společnost je partnerem programů prodeje prověřených ojetých vozů Škoda Plus a Das WeltAuto i oficiální půjčovny Volkswagen užitkových vozů Das RentAuto. V roce 2016 společnost Louda Auto předpokládá prodej více než 7000 vozů při obratu přes 3 miliardy Kč. S pomocí nové pražské prodejny plánuje pro rok 2017 růst na více než 8000 prodaných vozů a obrat přes 3,5 miliardy Kč.

Jubilejní desátá provozovna

Nová pražská pobočka Louda Auto a Car4Way v Kolbenově ulici je jubilejní desátou provozovnou společnosti. Nabízí klientům nejen kompletní prodejní a poprodejní služby, autobazar prověřených vozů s orientací na vozy ve stáří do pěti let (Auto Plus od 1. 10. a Das WeltAuto od počátku roku 2017), autopůjčovnu či půjčovnu příslušenství, ale dokončuje i šest výjimečných zasedacích místností určených pro potřeby firemních klientů s odpovídajícím vybavením.

Autosalon jako první v republice disponuje vlastní off road tratí, na níž si zákazníci mohou vyzkoušet jízdu v terénu se stále oblíbenějšími modely SUV. To bude při začínající ofenzivě značky Škoda v tomto segmentu nepochybně velkou předností, protože zde si zákazníci budou moci brzy vyzkoušet např. i nový model Kodiaq.

Pro zájemce o adrenalinové zážitky z jízdy se sportovními vozy na okruhu je připraven Louda Racing Camp, umožňující svezení se sportovními vozy Škoda Octavia RS. Volkswagen Golf R a Seat Cupra na Autodromu Most se slevou pro klienty Auto Louda.

Průkopník carsharingu

Auto Louda jako průkopník carsharingu v České republice v nové provozovně nabídne i zcela unikátní službu Car4Way. Ta je současným lídrem na českém trhu sdílení aut. V Praze a v Pardubicích disponuje 140 vozy Škoda Rapid, Citigo, Volkswagen Transporter a Volkswagen e-up. Na začátku roku 2017 plánuje navýšit počet automobilů v Praze na téměř 240 a poskytovat celkem okolo 300 vozů v osmi městech České republiky, v nichž společnost Louda Auto provozuje svá dealerství.

Při příležitosti otevření prodeje a servisu v Praze je připravena akční nabídka vozu Volkswagen Golf Louda Champion Edition 1,2 TSI za 329 900 Kč vč. DPH.

 

Datum zveřejnění

26.9.2016

Zdroj informací

Auto Louda

Autor

Vladimír Rybecký

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.3553 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál