Servind

Hankook Technodome: Nové výzkumné a vývojové centrum Hankook Tire

Hankook Technodome: Nové výzkumné a vývojové centrum Hankook Tire

Hankook Tire postupuje za svým cílem na dosažení přední pozice v oblasti aplikovaných technologií v pneumatikářském průmyslu. Jedním z milníků je realizace moderní výroby, spočívající na optimálním výzkumném a vývojářském prostředí a současné implementaci „proaktivní kultury“ korporátní společnosti Hankook Tire v podobě aplikace inovací ve všech pracovních procesech.

Výrobce pneumatik Hankook Tire oznámil slavnostní otevření svého nového výzkumného a vývojářského centra „Hankook Technodome“ v Daejeonu, Korei, které pro koncernovou společnost představuje upevněné své špičkové pozice v oblasti aplikovaných technologií, jakož i další milník na cestě stát se vedoucím globálním dodavatelem v automobilovém průmyslu.

Závazek koncernu ohledně výzkumu a vývoje inovací

Hankook Technodome ztělesňuje významný závazek koncernu Hankook Tire ohledně výzkumu a vývoje inovací a slouží jako zásadní instrument pro budování vlastní globální výzkumné a vývojářské infrastruktury. V roli vysoce moderního výrobce, umožňujícího pro sebe optimální výzkumné prostředí, se Hankook Tire chce do budoucna zaměřit na vývoj vlastních technologií a tím splnit své středně a dlouhodobé plány ohledně výzkumných a vývojářských aktivit, jejichž výsledkem má být aplikace moderních technologií ve výrobě pneumatik o celosvětově špičkové kvalitě.

Nové výzkumné a vývojové centrum hraje také rozhodující roli v rámci implementace proaktivní korporátní kultury společnosti Hankook Tire v podobě inovace pracovních procesů a neustálého dosahování lepší úrovně vlastních kapacit v oblasti výzkumu a vývoje na cestě na pozici špičkového výrobce pneumatik.

Realizací návrhu budovy výzkumného a vývojářského centra Hankook Technodome byl pověřen architektonický ateliér Foster + Partners, který založil Sir Norman Foster. Vypracované provedení stavebního záměru vyjadřuje pojem zásadní moderní technologie, vize a kultury, aplikované výrobcem pneumatik Hankook Tire.

Výzkumné a vývojářské centrum se nachází v Daejeonu, Jižní Koreii. Celkové investice do realizace stavebního záměru se pohybují ve výši KRW 266,4 miliard (odpovídá přibližně 220 miliónům eur). Centrum tvoří celková užitková plocha 96 328㎡ na šesti patrech. Rezidenční část v osmipatrové budově poskytuje ubytování zaměstnancům včetně odpovídající občanské vybavenosti, zahrnující fitness centrum, polikliniku, kavárny a mateřskou školku.

Zlatá certifikace LEED

Otevřením centra Hankook Technodome získává společnost Hankook Tire zlatou certifikaci LEED (vedoucí pozice v oblasti energetické a environmentální konstrukce), kterou uděluje USGBC (U.S. Green Building Council). Jedná se nejprestižnější environmentální certifikační systém budov.

Kromě toho centrum Hankook Technodome poskytuje dostatečné kapacity v posílení vedoucí špičkové pozice společnosti v oblasti technologií, aplikovaných do rapidně se měnícího prostředí automobilového průmyslu, převážně zaměřených na vývoj a výrobu elektrických vozidel a vozidel s autonomním řízením.

Centrum je vybaveno širokou škálou moderních výzkumných a testovacích zařízení, mezi které patří např. nedávno představený systém pro simulaci jízdy „SPMM (Suspension Parameter Measuring Machine- stroj na měření jízdních parametrů)“, umožňující provedení virtuálních testů a digitální záznam naměřených výsledků. Centrum Hankook Technodome představuje ukázku nejlepší aplikované progresivní technologie Hankook Tire, která zahrnuje využití environmentálně přívětivých materiálů, vývoj nových typů materiálů, včetně simulační technologie, jakož i aplikace přímé a virtuální spolupráce (networkingu).

10 nezávislých institucí a laboratoří

Od provozu svého nového centra Hankook Technodome si výrobce Hankook Tire slibuje realizaci svých plánů ohledně vlastní korporátní kultury, nazývané „proaktivní kulturou“, za účelem upevnění své pozice špičkového globálního výrobce pneumatik. Realizovaný „jednotný korporátní koncept“ (One Company Concept) představuje 10 nezávislých institucí a laboratoří, které jsou do stávajícího výzkumného a vývojářského centra integrovány a společně tak symbolizují korporátní jednotu na cestě za společným cílem. Vybavení centra je určeno zaměstnancům, kterým umožňuje komfortní prožitek ze společné práce a aktivní komunikace.

Seung Hwa Suh, vice-předseda a CEO společnosti Hankook Tire prohlásil, „Hankook Technodome je vybaven moderním zařízení a poskytuje optimální pracovní prostředí za účelem upevnění naší globální konkurenceschopnosti v podobě neustálých inovací, přičemž aktivně

čelí výzvám rapidně se měnícího prostředí automobilového průmyslu poskytováním výrobků optimalizovaných pro rozmanité potřeby všech zákazníků.“ Poté dodal, „Pevně věřím, že nové centrum Hankook Technodome bude základem pro vývoj těch nejlepších technologií v pneumatikářském průmyslu, , protože je symbolem optimalizace procesů v rámci vývoje progresivních technologií a zajištění našich původních technologií pro posílení naší pozice nejlepšího globálního výrobce pneumatik“

Datum zveřejnění

18.10.2016

Zdroj informací

Hankook Tire

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2628 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál