Servind

Sdílejte cenu i kvalitu: nová aplikace CARBRES pro autoservisy a jejich zákazníky

Sdílejte cenu i kvalitu: nová aplikace CARBRES pro autoservisy a jejich zákazníky

V těchto dnech byla na trh uvedena aplikace Carbers. Tato digitální platforma je určena pro otevřené srovnání kvality a ceny servisů a ke sdílení zákaznické zkušenosti. Jde o inovativní nástroj, který si klade za cíl digitalizaci autoprůmyslu na posledním článku distribučního řetězce, tedy v poskytování služeb a oprav motoristům.

Digitalizace nabídky a poptávky pomáhá majitelům aut zjednodušit a zlepšit možnosti výběru vhodného servisu. Zároveň dává větší šanci kvalitním a poctivým servisům, aby se o nich zákazníci dozvěděli.

Zpřehlednění prostředí automobilových oprav a údržby

Carbres si klade za cíl zpřehlednit prostředí automobilových oprav a údržby. Zákazníkům umožní, aby si vybrali místo pro plánovanou opravu, nechali si ji nacenit a ohodnotili ji. Servisům dává možnost zefektivnit své nabídky i marketingovou komunikaci vůči zákazníkům. Díky kladnému hodnocení spokojených klientů se navíc snadno stanou aktraktivními i pro nové zákazníky.

Aplikace navíc umožní komunikovat marketingové nabídky dealerství přímo majitelům vozidel odpovídající značky či typu. Tím se celý proces výrazně urychlí, zefektivní a v konečném důsledku i zlevní. Staré marketingové techniky využívající letáčky lákající na čištění klimatizace nebo zimní prohlídku vozu jsou ztrátou času i prostředků, zákazníci o tento typ komunikace nemají zájem.

Sdílení zákaznické zkušenosti

Carbers je platforma, určená ke sdílení zákaznické zkušenosti. To umožní trhu identifikovat, které servisy jsou kvalitní a jednají fér. Aplikace není zatížena žádným stínem konkrétního výrobce vozidel nebo prodejce náhradních dílů. Je zcela nezávislá a bude v ní vše, od malých garáží až po velké autorizované servisy. Klade si za cíl zvýšit kvalitu služeb a poskytnout komplexní informace o stavu servisní a dealerské sítě.

Tvůrci aplikace CARBRES jsou toho názoru, že automobilový průmysl čekají v následujících letech změny, na které se výrobci aut již začínají připravovat. Nikdo zatím ale neřeší, jaké následky přinesou tyto změny do distribučních sítí privátních dealerů. Za aplikací Carbres stojí lidé, kteří v tomto projektu zúročili patnáctileté zkušenosti v automobilovém průmyslu. Znají dealery i autorizované servisy, a jejich cílem je pokračovat v rozvíjení trhu.

Registrujte se na www.carbres.cz

Nebo si stáhněte aplikaci Carbres v Google Play a AppStore.

A nezapomeňte sledovat FB stránky www.facebook.com/CarbresCZ

Datum zveřejnění

15.12.2016

Zdroj informací

Jiří Kakáč

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.1825 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál