Servind

Nový Nissan Qashqai - nejprodávanější crossover v Evropě nabyl luxusnější charakter

Nový Nissan Qashqai - nejprodávanější crossover v Evropě nabyl luxusnější charakter

Nissan Qashqai, nejprodávanější městský crossover v Evropě, je nyní k dispozici v podstatně vylepšené podobě, která dále rozvíjí jeho luxusní charakter. Vylepšení se týkají čtyř oblastí, a sice moderního designu exteriéru, vyšší kvality interiéru, vylepšených jízdních vlastností a přidání nových technologií Inteligentní mobility Nissan. Vůz tak zákazníkům nabízí větší pohodlí, jistotu a spolehlivost.

Účelem široké řady změn, která pramení z názorů a zpětné vazby zákazníků, je ještě více upevnit nezpochybnitelnou vedoucí pozici, kterou model Qashqai v tomto segmentu má. Změnila se i struktura úrovní výbavy. Novinkou je úroveň Tekna+, která v segmentu crossoverů třídy C-SUV znamená nově nastavenou laťku.

Při svém prvním uvedení na trh v roce 2007 byl Nissan Qashqai opravdovým průkopníkem a od té doby si stále zachovává výborné jízdní vlastnosti. Díky mnoha vylepšením pod slupkou karoserie se výjimečná ovladatelnost nového Nissanu Qashqai posouvá na ještě vytříbenější úroveň.

Výbava vozu je doplněna o inovativní technologie, zatímco původní technologie byly vylepšeny o nové bezpečnostní prvky. Protože někteří zákazníci při řízení touží po vyšší úrovni flexibility a větší svobodě, přibude do výbavy nového Nissanu Qashqai technologie autonomní jízdy ProPILOT.

Philippe Saillard, generální ředitel společnosti Nissan Europe pro prodej a marketing, to komentuje takto: „Nissan Qashqai druhé generace od svého uvedení na trh v roce 2014 vynikajícím způsobem reprezentuje nejen naši inovativní řadu crossoverů, ale i celou značku Nissan. Jeho fenomenální prodeje nás drží na pozici špičky v daném segmentu. Nyní, když jsme vylepšili luxusní design vozu, kvalitu, technologie i dynamiku jízdy, jsme si jisti, že špičkou zůstaneme i nadále.“

Na vylepšeních modelu Qashqai pracovaly konstruktérské týmy, které má společnost Nissan ve Spojeném království, Španělsku i Německu. Vůz se i nadále vyrábí v britském Sunderlandu. Zdejší závod patří k nejefektivnějším výrobním zařízením, která jsou v automobilovém průmyslu v Evropě k dispozici.

Nový Nissan Qashqai, který byl představen již dříve v tomto roce na ženevském autosalónu, se v celé Evropě začne prodávat od července 2017.

Datum zveřejnění

12.7.2017

Zdroj informací

Nissan

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2427 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál